5 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα θαλάσσης

Οι θερμοκρασίες έχουν ανεβεί για τα καλά και σιγά σιγά μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού! Είτε είμαστε διακοπές σε κάποιο νησί είτε στην πόλη, οι βόλτες και τα μπάνια στη θάλασσα είναι πλέον η προτεραιότητα μας, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουμε τα πλέον απαραίτητα προϊόντα στη τσάντα θαλάσσης. Και είμαστε έτοιμες να ζήσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι.

1. Αντηλιακή κρέμα προσώπου & σώματος

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου αλλά και σώματος είναι από τα πιο σημαντικά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από τη τσάντα θαλάσσης. Οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου είναι βλαβερές για το δέρμα και σε συνδυασμό με το θαλασσινό νερό το πρόσωπο και το σώμα μας χρειάζονται την κατάλληλη προστασία.

2. Λάδι ειδικό για τα μαλλιά


Πέρα από το πρόσωπο και το σώμα, την κατάλληλη προστασία από την ακτινοβολία σου ήλιου, χρειάζονται και τα μαλλιά μας. Ειδικά όσες έχουμε βαμμένα και ξανθά μαλλιά η συμβουλή από τον hair expert είναι απαραίτητη για το κατάλληλο λάδι μαλλιών που χρειαζόμαστε.

3. Χτένα μαλλιών

Μετά από το μπάνιο στη θάλασσα ή στην πισίνα, είναι σημαντικό να ξεπλένουμε τα μαλλιά από το αλάτι και το χλώριο και να τα χτενίζουμε με μία χτένα. Αυτό βοηθάει να ξεμπερδεύονται σωστά και να μην σπάει η τρίχα.

4. Κλάμερ 

Το κλάμερ για τα μαλλιά είναι εξίσου απαραίτητο για τη θάλασσα, γιατί ο αέρας και η ζέστη τους καλοκαιρινούς μήνες μας κουράζει και το κλάμερ μπορεί να μας διευκολύνει και να μας σώσει.

5. Lip balm

Τα χείλη μας χρειάζονται τη σωστή ενυδάτωση, γι’ αυτό πέρα από την αντηλιακή προσώπου χρειαζόμαστε και ένα lip balm για να έχουμε χείλη ενυδατωμένα φέτος το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και είμαστε ότι μες να το υποδεχτούμε με την κατάλληλη προστασία!

 

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα