Η Sarah Jessica Parker μοιράστηκε μερικές σκέψεις σχετικά με τη γήρανση και τα πολυσυζητημένα γκρίζα μαλλιά της

Η Sarah Jessica Parker μιλά πάντα χωρίς στερεότυπα και περιστροφές όταν πρόκειται να πει πόσο περίεργο είναι το γεγονός ότι οι γυναίκες αναμένεται να φαίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο καθώς μεγαλώνουν, ένα πρότυπο στο οποίο οι άντρες σπάνια συμπεριλαμβάνονται. Αυτή την φορά μίλησε για το γιατί απλά δεν θέλει να σπαταλήσει την σκέψη της για να γυρίσει τον χρόνο πίσω, κάτι που άλλωστε δεν γίνεται. Αντίθετα, προτιμά να εστιάζει σε αυτό που την κάνει να νιώθει περισσότερο καλά με τον εαυτό της, σύμφωνα την συνέντευξη στο Bustle.

 Δεν θέλει να χάσει χρόνο για να φαίνεται νεότερη

Η σταρ του Sex and the city αποκάλυψε ότι «δεν είναι διατεθειμένη να αφιερώσει πολύ πραγματικό ή ψυχικό χρόνο» για να κάνει τον εαυτό της να φαίνεται νεότερος. Η Parker ελπίζει επίσης ότι οι νεαρές γυναίκες γνωρίζουν πως έχουν να προσφέρουν πολλά περισσότερα από αυτό που νομίζουν.

«Θέλετε να είστε το άτομο με τη μεγαλύτερη εμπειρία που θα είναι ηγέτης ή στο οποίο βασίζεστε ως επαγγελματίας, ως φίλος, ως σύζυγος, ως σύντροφος. Αυτό έρχεται μόνο με το χρόνο που αφιερώνεται στη ζωή», εξήγησε η 57χρονη. «Γιατί λοιπόν δεν το εκτιμούμε αυτό, αντί να εστιάζουμε στο γεγονός ότι ο χρόνος που αφιερώνεται στη ζωή δημιουργεί επίσης ρυτίδες;».

Τούτου λεχθέντος, η Parker «δεν έχει αυταπάτες για το πέρασμα του χρόνου και την πραγματικότητα», είπε στο Bustle. «Δεν είναι σαν να μην διεισδύει το γεγονός ότι άλλοι άνθρωποι έχουν απόψεις για τη γήρανση και την εμφάνισή μου και την εμφάνιση των άλλων γυναικών, το γνωρίζω αυτό», είπε.

Ωστόσο, θα προτιμούσε να μιλήσει για αυτό που την κάνει να νιώθει περισσότερο σαν τον εαυτό της. «Όταν βγαίνω έξω με τα πόδια και δεν έχω τίποτα να κάνω, ή πηγαίνω σε ένα βιβλιοπωλείο, ή έχω κάποιο είδος ελευθερίας που βασίζεται σε επιλογές που θα κάνω τότε νιώθω περισσότερο σαν τον εαυτό μου», είπε στη συνέντευξη.

«Το καλύτερο για να νιώθεις ο εαυτός σου είναι το πράγμα για το οποίο μάλλον έχω αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο μυαλό μου παρά για την ομορφιά ή τη γήρανση, γιατί απλά δεν μπορώ να κάνω πολλά για αυτό», εξήγησε η Parker. «Θα μπορούσα να κάνω περισσότερα, αλλά υποθέτω ότι δεν θέλω», πρόσθεσε.

Τα πρωτοσέλιδα με τα γκρίζα μαλλιά της

Οι πρόσφατες σκέψεις της ηθοποιού δεν προκαλούν έκπληξη αν παρακολουθείτε τις πρόσφατες δηλώσεις της για τα μαλλιά της. Τα πρωτοσέλιδα κυκλοφόρησαν το περασμένο καλοκαίρι δηλώνοντας ότι η ηθοποιός «εδείκνυε με περηφάνια» τις φυσικές της τρίχες κατά τη διάρκεια ενός μεσημεριανού ραντεβού με τον παρουσιαστή του talk show Andy Cohen, ο οποίος έχει μακριά γκρίζα μαλλιά.

«Έγιναν μήνες και μήνες συζήτησης για το πόσο γενναία είμαι που έχω γκρίζα μαλλιά», είπε η Parker σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Allure. Τότε ήταν που σκεφτόταν πως τα συγχαρητήρια και η προσοχή άξιζαν στα επιτεύγματα και το κουράγιο άλλων ανθρώπων.

«Ο Andy έχει ένα γεμάτο κεφάλι με όμορφα γκρίζα μαλλιά. Αλλά κανείς δεν τον ανέφερε, καθώς κάθεται δίπλα μου», είπε η Parker στο Allure, επικαλούμενη τα διπλά πρότυπα ομορφιάς που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Και ενώ παραδέχτηκε ότι κάποιες από τις φλυαρίες που ακούγονται πονάνε για ένα λεπτό, ελπίζει κυρίως οι άνθρωποι να μπορούν να συνειδητοποιήσουν πόσο ασήμαντο είναι πραγματικά όλο αυτό, πρόσθεσε η στυπτηρία του Sex and the City.

«Απλώς δεν είναι μεγάλη χρήση του χρόνου, του μελανιού, της προσοχής καθενός», είπε στην πρόσφατη συνέντευξη. «Όλοι χρειαζόμαστε περισπασμούς, για να απομακρυνθούμε από τους τίτλους που είναι καταστροφικοί, αδιανόητοι. Αλλά είναι αυτός ο περισπασμός που θέλουμε; Ή θέλετε να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να κάνετε ένα σταυρόλεξο ή να μιλήσετε με έναν φίλο; Νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα».

Σχετικά άρθρα