Η Rebel Wilson μοιράστηκε την εμπειρία της για την απόκτηση περιττών κιλών στις φετινές της διακοπές

Η ηθοποιός Rebel Wilson μοιράστηκε στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στην Καππαδοκία της Τουρκίας, τις τελευταίες ημέρες. Μαζί με μερικές εκπληκτικές ταξιδιωτικές φωτογραφίες, η ηθοποιός μοιράστηκε πρόσφατα μια ειλικρινή ενημέρωση για το βάρος της ενώ βρισκόταν στο ταξίδι της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Η Wilson δημοσίευσε μια φωτογραφία της με ένα καυτό ροζ μαγιό με έναν ώμο και μια λευκή κάλυψη. Στέκεται μπροστά σε καταγάλανα νερά κατά την διάρκεια των διακοπών της. Στη λεζάντα, η σταρ  αποκάλυψε ότι πήρε βάρος στο ταξίδι της. Το πιο σημαντικό, μοιράστηκε γιατί δεν είναι σκληρή με τον εαυτό της γι’ αυτό.

«Μόλις παρατήρησα ότι έβαλα 3 κιλά στις διακοπές μου. Βρίσκομαι σε ένα καταπληκτικό all-inclusive θέρετρο. Έχω χάσει κάθε αυτοέλεγχο», έγραψε η Wilson. «Αλλά ξέρεις τι; Μπορώ να σηκωθώ αύριο και να πάω στο γυμναστήριο και να ενυδατωθώ, να τρώω υγιεινά και να αγαπώ τον εαυτό μου». Κάπως έτσι κατάφερε για μία ακόμη φορά να προσφέρει μερικά λόγια σοφίας στους οπαδούς της.

«Δεν βοηθάει να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου, αλλά ξέρω πώς είναι να νιώθεις ένοχος και όχι υπέροχος αφού τρως πολύ. Αλλά αν είσαι σαν εμένα, απλά να ξέρεις ότι είσαι κάτι περισσότερο από το βάρος σου», έγραψε η Wilson. «Το βάρος σου δεν σε καθορίζει, απλώς προσπάθησε να είσαι υγιής και μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου. Γίνε η καλύτερη εκδοχή σου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Αυτό έρχεται περισσότερο από δύο χρόνια αφότου η Wilson ανακήρυξε το 2020 «έτος υγείας», που έκτοτε αποκάλυψε ότι ήταν το αποτέλεσμα της σκέψης για τη γονιμότητά της. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της για την υγεία, η Wilson μοιράστηκε τις προπονήσεις που άρχισε να ενσωματώνει στη ρουτίνα της, συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων σερφ και των απλών περιπάτων. Η σκληρή δουλειά της φαίνεται να έχει αποδώσει, καθώς ανακοίνωσε ότι έφτασε στο βάρος του στόχου της στα τέλη του 2020.

Μάλιστα, νωρίτερα φέτος, η Wilson είπε ότι αισθάνεται καλύτερα. «Δεν έχει να κάνει μόνο με το πώς φαίνομαι εξωτερικά, αλλά το πώς νιώθω για τον εαυτό μου», είπε στο Yahoo Life τον Απρίλιο. «Πολλοί φίλοι μου λένε ότι παρόλο που είχα αυτοπεποίθηση πριν, έχω μια νέα αυτοπεποίθηση».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Η Wilson φαίνεται να συνεχίζει να επικεντρώνεται στο πώς νιώθει, απολαμβάνοντας τις πρόσφατες διακοπές της χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία σε έναν αριθμό στην κλίμακα. Οι followers της έσπευσαν να την υποστηρίξουν στα σχόλια της τελευταίας της ανάρτησης. «Το χρειαζόμουν αυτό, ευχαριστώ πολύ», έγραψε ένας σχολιαστής. «Ωραία είπα. Δεν είναι εύκολο όταν χάνεις βάρος και μετά νιώθεις ότι έχεις αποτύχει με κάποιο τρόπο όταν το ξαναβάλεις. Εστιάζοντας στο να αγαπήσω τον εαυτό μου μέσα από αυτό στο μεταξύ» είπε ένας άλλος.

Εάν μπορείς να σχετιστείς με την πρόσφατη ανάρτηση της Wilson, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι το βάρος παρουσιάζει διακυμάνσεις καθημερινά και ότι η αύξηση βάρους κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι απολύτως φυσιολογική. Η Wilson έχει τη σωστή ιδέα στην προσπάθεια να παραμένει ευγενική με τον εαυτό της κάθε μέρα.

Σχετικά άρθρα