Ευάγγελος Μπούσης και Πίτερ Ντούντας: Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος βάφτισε τα παιδιά τους στην Βουλιαγμένη με κουμπάρα την Ευγενία Νιάρχου

Το γκέι ζευγάρι που διατηρεί στενές σχέσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής βάφτισε το απόγευμα του Σαββάτου στην Βουλιαγμένη τα δύο παιδιά του. Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία της Παναγίας της Φανερωμένης και μεταξύ των οκτώ νονών των δύο νεοφώτιστων ήταν η Ευγενία Νιάρχου και η Μπιάνκα Μπραντολίνι, στενές φίλες του ζευγαριού.

Ο Ευάγγελος Μπούσης και ο Πίτερ Ντούντας είναι σχεδιαστές μόδας διεθνούς φήμης που έχουν υπογράψει τις εμφανίσεις των μεγαλύτερων σταρ του κόσμου. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται η Celine Dion, η Beyonce, η Kim Kardashian και πολλοί άλλοι. Ωστόσο, εκείνοι επέλεξαν την Αθήνα για να βαφτίσουν τα παιδιά που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας και τα ονόματα αυτών είναι Αλέξιος και Ελένη.

Οι δυο τους προτίμησαν να κάνουν μία μικρή αλλά λαμπερή τελετή μόνο με την οικογένεια και κάποιους φίλους τους από το διεθνές τζετ σετ. Η εκκλησία ήταν στολισμένη με πολύχρωμα άνθη, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο Four Seasons Astir Palace με την Άννα Βίσση να ντύνει το μουσικό κομμάτι.

Δίπλα στους γκέι γονείς ήταν συνεχώς οι οικογένειές τους και ειδικά η μητέρα του ενός Ελένη Μπούση που υποστήριξαν εξ αρχής την επιθυμία τους να αποκτήσουν τα δικά τους παιδιά. Η Ελένη Μπούση είναι γνωστή στην Αμερική για το φιλανθρωπικό της έργο και μάλιστα στο Σικάγο την αποκαλούν ως “Μητέρα Τερέζα του Σικάγο”. Κάθε χρόνο διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα φιλανθρωπικά γκαλά για το ίδρυμα Hippocratic Cancer Research που ίδρυσε η ίδια και έχει αφιερωθεί πλήρως.

Η οικογένεια Μπούση είναι γνωστή για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στις Η.Π.Α. Διευθύνουν την αλυσίδα παντοπωλείων “Cermak Fresh Market” που εμπορεύεται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, το Μεξικό, την Ρωσία και το Πουέρτο Ρίκο. Η εταιρεία τους έχει διατελέσει χορηγός της ομάδος Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούμπο.

Σχετικά άρθρα