Κόκκινο κραγιόν: Το απόλυτο must του καλοκαιριού 

Ποιος είπε ότι το κόκκινο κραγιόν δεν είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε το καλοκαίρι; Ναι καλά ακούσατε, το κόκκινο κραγιόν είναι ένα all time classic χρώμα που ταιριάζει σε κάθε εποχή του χρόνου!  Συγκεκριμένα το καλοκαίρι το κόκκινο κραγιόν θα δώσει extra χρώμα στην εμφάνιση μας με τον πιο εύκολο τρόπο.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε το κόκκινο κραγιόν για τις εμφανίσεις σας, είναι να μην κάνετε υπερβολές στο υπόλοιπο μακιγιάζ. Πλέον της μόδας είναι το non make up, όχι το χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά το απαλό που μοιάζει φυσικό, χωρίς παραπάνω υπερβολές! Εάν επιλέξετε λοιπόν, το κόκκινο κραγιόν να είναι αυτό που θα τονίσει τα χείλη σας, φροντίστε να υπάρχει μια ισορροπία στο συνολικό beauty look σας!

Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τόνοι στο κόκκινο κραγιόν, όποτε μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα τη σωστή απόχρωση που θα απογείωση την εμφάνιση σας!

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 10 beauty looks με πρωταγωνιστή το κόκκινο κραγιόν, για να πάρετε έμπνευση για τις δικές εμφανίσεις.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα