Οι διακοπές της Adele με τον σύντροφό της στην Ιταλία και η επιθυμία της να κάνει και άλλα παιδιά

Η Adele που την προηγούμενη σεζόν έκανε μία δυναμική επιστροφή με το τραγούδι της «Easy on Me» βρίσκεται στην Ιταλία με τον σύντροφό της και άλλους φίλους για διακοπές. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με ένα ρευστό, πολύχρωμο φόρεμα, μεγάλα γυαλιά ηλίου και ίσια μαλλιά, ενώ κάθεται σε ένα γιοτ δίπλα στον σύντροφό της και αθλητικό ατζέντη Rich Paul.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Μια άλλη φωτογραφία βρίσκει την Adele διάπλατα καθώς περπατά με φίλους μακριά από ένα αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Desert Island Discs του BBC Radio 4 νωρίτερα αυτό το μήνα, η μουσικός σκεφτόταν να ακυρώσει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας έστω και την τελευταία στιγμή.

«Σίγουρα ένιωσα την απογοήτευση όλων και ήμουν συντετριμμένος και φοβήθηκα να τους απογοητεύσω», είπε η Adele στην παρουσιάστρια του BBC, Lauren Laverne. «Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να τα συνδυάσω και να τα κάνω να λειτουργήσουν, και δεν μπορούσα, και επιμένω σε αυτήν την απόφαση». Παράλληλα, εξήγησε ότι το θέμα δεν ήταν τα χρήματα, ήταν απλώς επειδή η συναυλία που ετοίμαζε δεν ήταν αρκετά καλή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

«Δεν μπορείς να με εξαγοράσεις, δεν μπορείς να με εξαγοράσεις για τίποτα», τόνισε. «Δεν πρόκειται να κάνω μια συναυλία απλώς επειδή πρέπει, ή επειδή ο κόσμος θα απογοητευτεί ή επειδή θα χάσουμε πολλά χρήματα».

Στην συνέχεια ανέφερε πως θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά μετά τον πρωτοτόκο γιο της καθώς η μητρότητα την έχει αλλάξει σε όλες στις πτυχές του χαρακτήρος της. Βέβαια, δεν είναι κάτι που θα ήθελε να το πιέσει καθώς έτσι και αλλιώς έχει τον γιο της Angelo και είναι πολύ ευτυχισμένη που τον έχει στην ζωή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Μάλιστα, ο εννιάχρονος Angelo ακολουθεί ήδη τα βήματά της στην μουσική. «Ο Άντζελο μόλις ερωτεύτηκε τη μουσική. Ασχολείται με βιντεοπαιχνίδια τα τελευταία χρόνια, που είναι περισσότερο περιοχή του πατέρα του, όχι η δική μου. Καθόμαστε και κάνουμε τις πιο έντονες συζητήσεις για τη μουσική».

«Καθόμαστε και ακούμε αυτά τα τραγούδια μαζί και τα ξεχωρίζουμε», συνέχισε. «Και όταν το συζητάμε, λέει, “Τι νομίζεις ότι σημαίνει αυτό;” Λέω, “Δεν ξέρω. Θα μπορούσε να σημαίνει αυτό, θα μπορούσε να σημαίνει αυτό.” Είναι απλώς παραδεισένιο».

 

Σχετικά άρθρα