Η Demi Moore λάνσαρε την δική της σειρά μαγιό για να αλλάξει τα στερεότυπα για τις γυναίκες της ηλικίας της

Η Demi Moore πιστεύει ότι έχει πολλά να περιμένει καθώς πλησιάζει τα 60. Η ηθοποιός μοιράστηκε τη θετική της άποψη για τη γήρανση και τις γυναίκες που αψηφούν τις προσδοκίες καθώς μεγαλώνουν σε μια νέα συνέντευξη στο People.

«Αλλάζει αυτή η ιδέα ότι οι γυναίκες γίνονται λιγότερο επιθυμητές όσο μεγαλώνουμε», είπε για μια νέα σειρά που εργάστηκε με την επωνυμία μαγιό Andie, η οποία περιλαμβάνει μπικίνι, ολόσωμα με βαθύ λαιμόκοψη σε V και ψηλόμεσα κομμάτια. Όλα είναι εμπνευσμένα από vintage σχέδια με την προοπτική πως «Δεν θέλουμε να δείχνουμε μητρικές ή να μην νιώθουμε σέξι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Με μια ματιά στο Instagram της Moore, θα βρούμε πολλές δημοσιεύσεις και φωτογραφίες της με κομμάτια από την συλλογή μαγιό. Μπορεί τώρα να νομίζουμε πως πάντα αισθανόταν άνετα να φωτογραφίζεται ως μοντέλο. Ωστόσο, δεν ένιωθε πάντα τόσο σίγουρη όσο φαίνεται.

«Πιθανότατα ταιριάζω στην κατηγορία που δεν ήμουν και η πιο σίγουρη για το σώμα μου. Και νομίζω ότι αυτό το μέρος ακόμη και της λήψης [μαγιό], ό,τι κι αν γίνει, είναι εξαιρετικά ευάλωτο», είπε στο People σε προηγούμενη συνέντευξη σχετικά με τις νέες εικόνες καμπάνιας για τη νέα σειρά μαγιό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

«Ένιωσα τόση υποστήριξη και ενθάρρυνση, ακόμα και όταν αντιμετώπιζα τη δυσμορφία του σώματός μου», είπε για τη φωτογράφιση των μαγιό. «Ελπίζω πραγματικά να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν αυτοπεποίθηση», πρόσθεσε η Moore.

Καθώς πλησιάζουν τα 60ά της γενέθλια, η Moore δεν ενδιαφέρεται να καθορίζεται από έναν αριθμό, είπε στην πιο πρόσφατη συνέντευξη στο People. Αντίθετα, θέλει να ορίζεται από την εμπειρία της. «Φτάνεις τα 59 και ήδη σκέφτεσαι «Λοιπόν, θα γίνω 60». Αισθάνεται πολύ λυτρωτικό», πρόσθεσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andie (@andieswim)

Η ηθοποιός τόνισε επίσης πόσο διαφορετικά νιώθει καθώς γερνάει σε σύγκριση με το πώς φαινόταν να αισθάνεται η γιαγιά της στην ηλικία της. «Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60, κατά κάποιο τρόπο φαινόταν να έχει ήδη παραιτηθεί από την ηλικία», εξήγησε. «Αλλά νιώθω, με πολλούς τρόπους, πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ».

Η ηθοποιός σίγουρα δεν έχει σχέδια να επιβραδύνει σύντομα. Ευχαριστούμε λοιπόν να νιώθετε «ζωντανοί και παρόντες» σε κάθε στάδιο της ζωής.

Σχετικά άρθρα