5 εύκολες ιδέες αποθήκευσης παιχνιδιών για να κρατήσεις το δωμάτιο του παιδιού σου συμμαζεμένο

Είναι δυνατό να έχεις παιδιά και ένα τακτοποιημένο σπίτι και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποθηκεύεις τα παιχνίδια αλλά και τα υπόλοιπα πράγματά τους. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι στρατηγικές ιδέες αποθήκευσης παιχνιδιών που τους διευκολύνουν να καθαρίσουν και να οργανώσουν τα πράγματά τους όταν τελειώσει ο χρόνος παιχνιδιού. Επιπλέον, έχουμε συγκεντρώσει μερικές πρόσθετες λύσεις αποθήκευσης από σχεδιαστές για να σε βοηθήσουμε να βρεις εκείνη που σου ταιριάζει.

1. Χρησιμοποίησε όλο το χώρο του γραφείου

Μερικές φορές, οι σχολικές εργασίες και οι προμήθειες χειροτεχνίας δεν χρειάζεται να γεμίζουν κάθε συρτάρι στο γραφείο τους. Οργάνωσε τα απαραίτητα για το γραφείο σε λιγότερα συρτάρια και χρησιμοποίησε τα υπόλοιπα για σημαντικά παιχνίδια και άλλους θησαυρούς. Ενσωματώστε μια φλοράλ επένδυση τοίχου με σχέδιο ακουαρέλα και vintage καθρέφτη πεταλούδας για μια συνολική διασκεδαστική εμφάνιση.

2. Βάλε πολύχρωμα εξωτερικά ράφια

Αγόρασε μια ανοιχτή μονάδα ραφιών και βάψε την στο αγαπημένο χρώμα του παιδιού σου. Όχι μόνο θα φαίνεται καλό, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση παιχνιδιών, βιβλίων, διακοσμητικών αντικειμένων και πολλά άλλα. Συγχρόνως θα γίνει και μία διασκεδαστική διαδικασία για το παιδί να μάθει να μαζεύει τα πράγματά του αλλά και να ζει μέσα σε ένα περιβάλλον που έχει βοηθήσει να δημιουργηθεί.

3. Σύνθεση με κιβώτια

Τοποθέτησε μερικά παλιά τελάρα ή κουτιά και βάλε τα κοντά το ένα στο άλλο, ώστε να μπορούν να χρησιμεύουν ως εξωτερικά ράφια. Ο εκλεκτικός συνδυασμός μεγεθών δημιουργεί ένα διασκεδαστικό playroom με χαρούμενη αισθητική και ζωντάνια.

4. Χρησιμοποίησε άλλα έπιπλα του δωματίου

Μεταμόρφωσε μια υπάρχουσα συρταριέρα σε αλλαξιέρα τοποθετώντας πάνω της μια αλλαξιέρα. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις τρία συρτάρια αποθηκευτικού χώρου για παιχνίδια, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις περισσότερα έπιπλα.

5. Κατασκεύασε πάγκους αποθήκευσης 

Αυτή η χαριτωμένη λύση δημιουργεί αποθηκευτικό χώρο αλλά και ένα επιπλέον κάθισμα. Χρησιμοποίησε ενσωματωμένους πάγκους με συρτάρια για να χρησιμεύσουν ως επιπλέον αποθηκευτικός χώρος. Είτε τον χρησιμοποιήσεις για να αποθηκεύεις τσάντες, παπούτσια ή άλλα παιχνίδια, θα φανεί χρήσιμο όλα τα χρόνια της παιδικής ηλικίας του παιδιού σου.

 

Σχετικά άρθρα