Η απλή συμβουλή ομορφιάς που δίνει η Jennifer Garner στις κόρες της

Η Jennifer Garner ήταν πάντα ανοιχτή σχετικά με τη χαμηλών τόνων προσέγγισή της στην ομορφιά. Η ηθοποιός και μαμά τριών παιδιών ελπίζει να μοιραστεί την ίδια φιλοσοφία με τα παιδιά της, ειδικά τις έφηβες κόρες της Violet και Seraphina, σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη στο Harper’s Bazaar.

«Οι συμβουλές ομορφιάς μου είναι πάντα οι ίδιες», είπε η Garner στην συνέντευξη όταν ερωτήθηκε ποια λόγια σοφίας θα μεταδώσει στις κόρες της. «Κοιτάξτε λιγότερο στον καθρέφτη, λιγότερη εμμονή και κοιτάξτε τον υπόλοιπο κόσμο για να δείτε σε τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο σας», είπε η 50χρονη ηθοποιός. «Όλοι κοιτάμε τα πρόσωπά μας περισσότερο από ό,τι οι άνθρωποι παλιά, και αυτό δεν σας κάνει καλό. Έχετε εμμονή με τις αλλαγές ή το πώς να διορθώσετε κάτι στο πρόσωπό σας», εξήγησε.

Προτείνει να μην ξοδεύουν πολύ χρόνο στον καθρέφτη

Εκτός από το να προτείνει στις κόρες της να αποφεύγουν να ξοδεύουν πολύ χρόνο κοιτάζοντας στον καθρέφτη, η Garner θα τους έλεγε επίσης να «είναι προσεκτικές όταν πρόκειται να κάνουν ένεση οτιδήποτε στο πρόσωπό τους», είπε στην πρόσφατη συνέντευξη. «Να είστε πολύ, πολύ απίστευτα συνετοί και να περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να προσθέσετε οτιδήποτε. Μην νομίζετε ότι είστε 37 ετών και πρέπει να ρίξετε τα μούτρα σας», είπε η Garner.

Ενώ ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του γνώμη όταν πρόκειται να κάνει καλλυντικές βελτιώσεις, φαίνεται ότι η Garner προτιμά να αφήνει τη φυσική της εμφάνιση να λάμψει. Εκεί παίζει ρόλο η φροντίδα της υγείας των μαλλιών και του δέρματός της. «Η φιλοσοφία μου για τα μαλλιά είναι η ίδια με τον τρόπο που προσεγγίζω το μακιγιάζ, που είναι ότι αν φροντίζεις το δέρμα και τα μαλλιά σου, τότε θα πρέπει να νιώθεις καλά χωρίς να προσθέτεις κάτι σημαντικό», είπε στο Harper’s Bazaar.

«Καθώς μεγαλώνω, μάλλον χρειάζομαι περισσότερη μάσκαρα ή για να βοηθήσω λίγο τις ρίζες μου, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνω, γιατί ξέρω ότι το δέρμα και τα μαλλιά μου είναι τόσο δυνατά όσο ποτέ». Οι μακροχρόνιοι θαυμαστές γνωρίζουν ότι η Garner κρατά τα πράγματα απλά όσον αφορά την ομορφιά. Πέρυσι, η εκπρόσωπος της Neutrogena είπε ότι θέλει να «κανονικοποιήσει την εμφάνιση της κανονικής», σε συνέντευξή της στο Today.

Καλύτερο δέρμα λιγότερο μακιγιάζ

Ανέλυσε περισσότερο αυτή τη φιλοσοφία σε μια συνέντευξη της 2021 στο Shape. «Έχω επικεντρωθεί στο να έχω το καλύτερο δυνατό δέρμα που μπορώ για όλη μου την ενήλικη ζωή. Γιατί αν το δέρμα μου φαίνεται καλό, τότε πραγματικά δεν με νοιάζει το μακιγιάζ ή τα μαλλιά», είπε.

Η πρόσφατη συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar δεν ήταν επίσης η πρώτη φορά που η Garner μοιράστηκε τις γνώσεις της σχετικά με την υπερανάλυση στον καθρέφτη. «Απλώς αφιερώστε περισσότερο χρόνο κοιτάζοντας έξω αντί να κοιτάζεστε σε έναν καθρέφτη και επικεντρωθείτε σε αυτό που μπορείτε να κάνετε για τους άλλους», είπε σε συνομιλία με την Kerry Washington για το Entertainment Tonight τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Ορκίζομαι ότι θα σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφη και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου». Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βρεις τον εαυτό σου να κολλάει σε αυτό που κοιτάς στον καθρέφτη, σκέψου τη συμβουλή της Garner και εστίασε στην ευρύτερη εικόνα.

Σχετικά άρθρα