Μαθήματα στυλ από την Chiara Ferragni για κομψά, καλοκαιρινά looks!  

Η Chiara Ferragni, είναι από τις πιο γνωστές Influencers και επιχειρηματίες παγκοσμίως που εντυπωσιάζει συνεχώς με το κομψό της στυλ και τα looks που επιλέγει στις εμφανίσεις της. Στο προφίλ της στο instagram, καθημερινά παραδίδει μαθήματα στυλ που κάνει όλες εμάς να θέλουμε να ακολουθήσουμε και να υιοθετήσουμε στις δικές μας εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος, που οι θερμοκρασίες αυξάνονται συνεχώς μέρα με τη μέρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε ρούχα και κομμάτια που θα μας κρατήσουν δροσερές, άνετες και πάνω απ’όλα στυλάτες για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αέρινες παντελόνες, tops, maxi & mini φορέματα, βερμούδες και πουκάμισα είναι μερικά από τα items που αξίζει να έχουν μια θέση στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

Η αγαπημένη μας Chiara καταφέρνει να συνδυάζει στις εμφανίσεις της και να δημιουργεί κομψά, εντυπωσιακά looks για οποιαδήποτε περίσταση. Πάμε να δούμε μαζί τα πιο hot summer look που η Chiara Ferragni μας εμπνέει μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα