Η Selena Gomez δεν ενδιαφέρεται πια να ρουφάει το στομάχι της όταν φοράει μαγιό

Η Selena Gomez ζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται μερικά στοιχεία από ταξίδι της στην Ιταλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το τελευταίο της TikTok όχι μόνο την δείχνει να απολαμβάνει λίγο ήλιο σε μια βάρκα. Η τραγουδίστρια, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας φρόντισε να αναρτήσει και ένα βίντεο ως μια φιλική υπενθύμιση για την εικόνα του σώματος.

Γιατί δεν ρουφάει το στομάχι της

Με την υπογραφή της η Gomez έφτιαξε ένα αστείο βίντεο για να καυτηριάσει αυτό το κοινωνικό στερεότυπο. Στο βίντεο φαίνεται ξαπλωμένη σε μια βάρκα με ένα μωβ ολόσωμο μαγιό. Ακούγεται μία φωνή να την ρωτά γιατί δεν ρουφά το στομάχι της με την ίδια να αναφέρει πως “το αληθινό στομάχι επανέρχεται”.

@selenagomezVaca self♬ original sound – unwinewithtashak

Το σύντομο κλιπ έχει ήδη περισσότερες από 11 εκατομμύρια προβολές και 2 εκατομμύρια likes. Παρ’ όλο που είναι γρήγορο και χαλαρό, η υπενθύμιση από μια διασημότητα με εκατομμύρια ακόλουθους ότι όλα τα σώματα είναι τέλεια όπως είναι, χωρίς αμφιβολία είχε μεγάλο αντίκτυπο σε πολλές γυναίκες.

Υποστηρίζει το φυσικό κορμί της

Αν ακολουθείς την Gomez στο TikTok, ξέρεις ότι χρησιμοποιεί τακτικά την πλατφόρμα για να αποκτήσει πραγματική εικόνα του σώματος. Νωρίτερα φέτος, η γνωστή σταρ μοιράστηκε ένα ειλικρινές βίντεο στην εφαρμογή, μιλώντας για τα σχόλια που έχει λάβει για το σώμα της όλα αυτά τα χρόνια και για το πώς νιώθει για τον εαυτό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

«Λοιπόν, προσπαθώ να παραμείνω αδύνατη, αλλά πήγα στο “Jack In The Box” και πήρα τέσσερα τάκο, τρία ρολά αυγών, ροδέλες κρεμμυδιού και ένα πικάντικο σάντουιτς κοτόπουλου», λέει η 30χρονη στο κλιπ. Τόνισε πως δεν την νοιάζει πια πως δείχνει το σώμα της για έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι θα το σχολιάσουν.

Δεν είναι λάτρης των social media

Ενώ χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιράζεται προσωπικές σκέψεις και να ενθαρρύνει τους άλλους να αγαπούν τον εαυτό τους, η Gomez δεν είναι λάτρης των social media. Στην πραγματικότητα, προσπαθεί να μείνει μακριά από εφαρμογές, όπως το Instagram και το TikTok, όσο το δυνατόν περισσότερο, αποκάλυψε η ίδια το 2021.

«Πάρα πολύ από την προσωπική μου ζωή απλωμένη παντού και απλά ένιωθα ανεξέλεγκτη», είπε η Gomez σε συνέντευξή της στο Women’s Wear Daily (WWD) εκείνη την εποχή. «Ένιωθα ότι οι σκέψεις μου και όλα όσα κατανάλωνα περιστρέφονταν γύρω από ένα εκατομμύριο διαφορετικούς ανθρώπους στον κόσμο που έλεγαν καλά και κακά πράγματα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Ενώ εξακολουθεί να δίνει στους θαυμαστές άφθονο περιεχόμενο στο Instagram και στο TikTok, πιθανότατα δεν το δημοσιεύει η ίδια. Αντίθετα, ένας βοηθός της μπορεί να ανεβάσει φωτογραφίες και λεζάντες από την Gomez, ώστε να μπορεί να μοιράζεται ό,τι θέλει χωρίς την υπερφόρτωση πληροφοριών που συνεπάγεται ο υπερβολικός χρόνος στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τη συνέντευξη του WWD.

Η δημιουργία ορίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σημαντική, αλλά οι θαυμαστές είναι σίγουρα χαρούμενοι που η Gomez βρίσκει ακόμα τρόπους να μοιράζεται περιεχόμενο. Ειδικά όταν ενθαρρύνει όλους να αγκαλιάσουν το στομάχι τους και το σώμα τους γενικά, όπως ακριβώς είναι.

Σχετικά άρθρα