Τα καλύτερα looks για αυτή την εβδομάδα! 

Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, στην οποία νιώθουμε πως τα ρούχα που έχουμε στην ντουλάπα μας δεν είναι τα κατάλληλα για αυτήν τη σεζόν! Είναι απόλυτα λογικό, γιατί οι θερμοκρασίες ακόμη δεν έχουν σταθεροποιηθεί, το πρωί μπορεί να πάμε στο γραφείο και να έχει δροσιά, το μεσημέρι να φτάνουμε σε σημείο να σκάμε από τη ζέστη και το βράδυ να θέλουμε οπωσδήποτε μια εσάρπα ή μια ζακέτα για να πούμε ότι είμαστε εντάξει στο να κάτσουμε έξω!

Ποια είναι τα κατάλληλα ρούχα για αυτήν την περίοδο; Μπορούμε να κάνουμε μία μίξη με τα αυτά που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, αν επιλέξουμε για παράδειγμα να φορέσουμε tailored pant και λευκό πουκάμισο για το office look. Είναι καλό εάν πρόκειται να είμαστε όλη την ώρα έξω, από μέσα να φοράμε ένα λευκό tank top, σε περίπτωση που ζεσταθούμε και θέλουμε να βγάλουμε το πουκάμισο.

Σε περίπτωση που το βράδυ οι θερμοκρασία πέσει, μπορούμε να έχουμε μαζί μας ένα ζακετάκι, για να ολοκληρώσουμε το look μας και να διατηρήσουμε τη θερμοκρασία μας. Είναι καλό να κάνουμε μια αναδιοργάνωση στην ντουλάπα μας και να δημιουργήσουμε συνδυασμούς που μπορούν να μας κρατήσουν δροσερές και ζεστές όλες τις ώρες. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά looks που μπορείτε να εμπνευστείτε για αυτή την εβδομάδα!

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα