Η Jessica Simpson μίλησε για την κριτική που της ασκείται για το βάρος της όλα αυτά τα χρόνια

Η τραγουδίστρια Jessica Simpson δεν είναι πρωτάρα στους ανθρώπους που μιλούν για το σώμα της, αλλά δεν θα συνηθίσει ποτέ να αντιμετωπίζει δημόσια την κριτική που υφίσταται για το βάρος της. Ωστόσο, έσπασε την σιωπή της και μοιράστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ExtraTv τις σκέψεις και όσα έχει ακούσει τόσα χρόνια για το βάρος της.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης για την εκπομπή, η ρεπόρτερ Terri Seymour ρώτησε την τραγουδίστρια, ηθοποιό και σχεδιάστρια μόδας αν έχει συνηθίσει ποτέ το πόσο συζητά το κοινό για την εμφάνισή της. Η απάντηση της Simpson ήταν αυτή που θα περίμενες. «Θεέ μου, όχι. Θέλω να πω, θα μπορούσε κάποια γυναίκα;» είπε.

Έχει θετική άποψη για το βάρος της

Η 42χρονη μαμά τριών παιδιών συνέχισε να μοιράζεται τις συμβουλές που έλαβε από την ηθοποιό Lynda Carter στα γυρίσματα της ταινίας του 2005 “The Dukes of Hazzard”. «Έλεγε: «Θα είμαι πάντα η Wonder Woman και θα συγκρίνεται με τη Wonder Woman, και αυτό κάνεις εδώ ως Daisy Duke», εξήγησε η Simpson.

«Με έχουν επικρίνει και με πονάει, αλλά έχω υπάρξει σε κάθε βάρος και είμαι περήφανη για αυτό», είπε στην πρόσφατη συνέντευξη. Όχι μόνο η Simpson φαίνεται να έχει θετική άποψη για όλες τις εκδοχές του σώματός της, αλλά και η ενασχόληση με ανθρώπους που μιλούσαν για το βάρος της όλα αυτά τα χρόνια ήταν μέρος του λόγου για τον οποίο ξεκίνησε την δική της επωνυμία μόδας της.

«Αποφάσισα, εντάξει, όλοι θα μιλούν για το βάρος μου όλη την ώρα, θα μπορούσα κάλλιστα να βγάλω χρήματα από αυτό και να το μετατρέψω σε επιχείρηση πώλησης ρούχων και αποδοχής».

«Πάντα γιορτάζω το σώμα μου»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Simpson μιλάει για την εμφάνισή της. Νωρίτερα φέτος, μίλησε με στο People σχετικά με το να νιώθει περήφανη για το σώμα της. «Πάντα γιορτάζω το σώμα μου», είπε στην προηγούμενη συνέντευξη. «Το γεγονός ότι έκανε παιδιά είναι εξωπραγματικό. Το σώμα μιας γυναίκας είναι εκπληκτικό σε αυτό που μπορεί να κάνει».

Την ίδια ώρα, η Simpson μοιράστηκε μια φωτογραφία της με μπικίνι με μια λεζάντα με νόημα. «Έχω πάρει και χάσει 100 λίβρες 3 φορές, οπότε ποτέ δεν πίστευα ότι αυτή η στιγμή θα μπορούσε ή θα συμβεί, αλλά επιτέλους κάνω ανοιξιάτικες διακοπές φορώντας ένα μπικίνι!!», έγραψε εκείνη την εποχή στο Instagram.

Συνεργάστηκε με διατροφολόγο

Στην πρόσφατη συνομιλία της με το Extra, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι άρχισε να συνεργάζεται με έναν διατροφολόγο μετά την απόκτηση του τρίτου της παιδιού το 2019. «Έπρεπε να κάνω σωστά τις διατροφικές μου συνήθειες», ανέφερε.

Εργάστηκε επίσης με τον προπονητή Harley Pasternak μετά τη γέννα, έχασε τελικά 45 κιλά, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Instagram το 2019. Ο Pasternak βοήθησε τη Simpson να κάνει τα καθημερινά της βήματα, να επιτύχει ένα κανονικό πρόγραμμα ύπνου και να ασκείται κάθε δεύτερη μέρα, όπως αποκάλυψε στο Shape.

«Το να είσαι έγκυος και να μένεις έγκυος για επτά χρόνια μπορεί να δυσκολέψει το να αποκτήσεις εξαιρετική φόρμα και να παραμείνεις σε εξαιρετική φόρμα», είπε ο Pasternak. «Αλλά αφού απέκτησε το τρίτο της παιδί, η Jessica ήταν πιο συγκεντρωμένη και αφοσιωμένη από ποτέ».

Όσο για το πώς τα πάει τώρα αισθάνεται απολύτως υγιής όπως είπε στο ExtraTv. «Απλώς αισθάνομαι σαν τον παλιό μου εαυτό πριν κάνω παιδιά και όλες οι ορμόνες αγριέψουν. Αισθάνομαι νεότερη στην πραγματικότητα. Έχω πολύ περισσότερη ενέργεια».

Σχετικά άρθρα