Victoria Beckham- Nicola Peltz Beckham: η φήμες περί διαμάχης μεταξύ νύφης και πεθεράς που ξεκίνησαν από το νυφικό

Κανένα πεθερικό δράμα δεν φαίνεται παρ’ όλο που τις περισσότερες φορές υπάρχει η φήμη πως συνήθως η πεθερά είναι το πρόβλημα. Η Nicola Peltz Beckham ήταν ειλικρινής για τη σχέση της με την πεθερά της Victoria Beckham, παρά τις φήμες μεταξύ τους δεν τα πάνε καλά. Η ηθοποιός πιστεύει ότι οι εικασίες για μια κόντρα πιθανή κόντρα με την πεθερά της ξεκίνησαν όταν εκείνη φόρεσε ένα Valentino Haute Couture για τον γάμο της τον Απρίλιο του 2022 με τον Brooklyn Beckham.

Την περασμένη άνοιξη ο γιος της οικογένειας Beckham και η κόρη του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Nelson Peltz Nicola Peltz ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία πολυτελή τελετή στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο, ενώ μέχρι τότε όλα φαίνονταν σαν παραμύθι μετά τον γάμο ξεκίνησαν να ακούγονται φήμες για μεγάλη διαμάχη μεταξύ Nicola- Victoria.

Όλα ξεκίνησαν από το νυφικό φόρεμα

«Πήγαινα και ήθελα πολύ, και μετά λίγους μήνες αργότερα, [η Βικτώρια] συνειδητοποίησε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να το κάνει [το νυφικό της], οπότε έπρεπε να διαλέξω άλλο φόρεμα», εξομολογήθηκε η Nicola κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τον Αύγουστο του 2022. με Ποικιλία. «Δεν είπε ότι δεν μπορείς να το φορέσεις. Δεν είπα ότι δεν ήθελα να το φορέσω. Από εκεί ξεκίνησε και μετά [οι άνθρωποι] έτρεξαν με αυτό». Έτσι, η Nicola δεν είχε αρκετό χρόνο να φτιάξει το νυφικό της πριν τον γάμο.

Πριν από το γάμο, τόσο η Nicola όσο και η Victoria μίλησαν με πολύ ζεστά λόγια η μία για τον άλλη πολλές φορές. «[Η Nicola] είναι απλά υπέροχη», είπε η σχεδιάστρια μόδας κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του τον Δεκέμβριο του 2020 στο talk show του Ηνωμένου Βασιλείου Lorraine. «Είναι γλυκιά, είναι ευγενική, είναι μια τόσο όμορφη, ζεστή, υπέροχη, υπέροχη γυναίκα. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από το Brooklyn να συναντήσει μια πιο αξιολάτρευτη, όμορφη κυρία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την αγαπάμε. Είναι τόσο χαρούμενος».

Οι απόψεις των Beckham για την Nicola

Η Victoria σε συνέντευξή της είπε: «Είναι ωραίο με όλα όσα συνέβησαν φέτος που ο Brooklyn βρήκε την αδελφή ψυχή του και την κυρία με την οποία θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπήρξε τόση αβεβαιότητα και ότι όλα ήταν λίγο λυπηρά. Έτσι, είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ ενθουσιασμένοι».

Τόσο ο Brooklyn όσο και η Nicola έχουν εκφράσει τον θαυμασμό τους για την Victoria Beckham και τον επί δεκαετίες γάμο της με τον άσσο του ποδοσφαίρου David Beckham. Ανακαλώντας ένα οικογενειακό ταξίδι στα νησιά Τερκς και Κάικος κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του Ιουλίου 2022 στη Vogue Australia, η Victoria εξήγησε:

«Είχαμε πιει ένα ποτό το προηγούμενο βράδυ, εγώ και ο David, και κάπως σκοντάφταμε στον κήπο φυτεύοντας πασχαλινά αυγά και θυμάμαι ότι είδα τον Brooklyn να στέκεται έξω από το δωμάτιό του και να μας παρακολουθεί. Γύρισε στην Nicola και είπε: «Θέλω να είμαι έτσι. Θέλω αυτό που έχουν η μαμά και ο μπαμπάς μου».

Πολλοί μιλούν για ψυχρό πόλεμο 

Παρ’ όλο που τα γλυκά λόγια της άλλοτε τραγουδίστριας των Spice Girls Victoria Beckham έχουν κυκλοφορήσει παντού, οι φήμες που μιλούν για ψυχρό πόλεμο με την ηθοποιό και κόρη δισεκατομμυριούχου νύφη της καλά κρατούν. Όλες οι φήμες για κακή σχέση μεταξύ της Nicola Peltz και της Victoria Beckham, νύφης και πεθεράς αντίστοιχα, αυξήθηκαν μετά από μια ανάρτηση στο Instagram από τη σύζυγο του Brooklyn Beckham, και μέχρι στιγμής υπάρχει ήδη έκρυθμο κλίμα μεταξύ των Beckham και των Peltz.

«Η Victoria και η Nicola είναι απλώς παράπλευρες ζημιές. Δεν είναι μόνο δύο γυναίκες, είναι δύο οικογένειες που ενώνονται», είπε η πηγή από το στενός τους περιβάλλον στο Page Six. «Είναι αρκετά προφανές ότι υπάρχει ένα πρόβλημα μεταξύ των δύο οικογενειών. Όλοι πρέπει να βρουν τη θέση τους. Απλώς δεν έχουν συνδεθεί ακόμα».

Ας μην ξεχνάμε πως η οικογένεια της Peltz περιλαμβάνει τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της, Nelson Peltz ιδρυτή επενδυτικής εταιρεία και τη σύζυγό του Claudia Heffner επίσης επιχειρηματία και μοντέλο. Εκείνοι ήθελαν να βοηθήσουν το Brooklyn για να ξεκινήσει ό,τι επιχείρηση θέλει, αλλά φαίνεται πως το νέο ζευγάρι προτιμά να δημιουργήσει το δικό του μονοπάτι, όπως έκανε ο David στο πλευρό της Victoria.

Τα σχέδια του ζευγαριού

Μέχρι στιγμής, το ευτυχισμένο ζευγάρι Beckham-Peltz έχει στο μυαλό του να ξεκινήσει μια μάρκα ρούχων και να ανοίξει επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη μόδα για αυτό και διακυβεύονται πολλά χρήματα από τον πατέρα της Nicola. Στην αρχή το ζευγάρι είχε αποφασίσει να χρησιμοποιεί το όνομα “Beckham” από κοινού.

Ωστόσο, έγινε μια πολύ σκόπιμη κίνηση που ενορχηστρώθηκε από τη Nicola και τη μητέρα της και χρηματοδοτήθηκε από τον πατέρα της Nelson. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το ζεύγος είναι πλέον “Peltz Beckham”. Όλα έχουν να κάνουν με το branding. Η Nicola και η μαμά της έχουν ιδέες τις οποίες ο Nelson δέχθηκε να χρηματοδοτήσει. Αλλά για τον David και τη Victoria, αυτό είναι κάτι που δεν έχουν πάρει με καλό μάτι.

Κίνηση συμφιλίωσης από την Victoria

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι φαίνεται πως στάθηκε η ευκαιρία για να γίνει το πρώτο βήμα συμφιλίωσης μεταξύ της Victoria και των Brooklyn- Nicolas. Η σχεδιάστρια μόδας έκανε το ντεμπούτο της στην εβδομάδα μόδας της πόλης του φωτός και προσκάλεσε το ζευγάρι για να είναι στο πλευρό της.

Το νιόπαντρο ζευγάρι έφτασε μισή ώρα νωρίτερα στον χώρο που θα γινόταν το show για να είναι δίπλα στην σχεδιάστρια από την αρχή και όπως ανέφεραν οι παρευρισκόμενοι συνέβησαν πολλές αγκαλιές μεταξύ τους καθώς δεν είχαν βρεθεί μετά το καλοκαίρι. Μολαταύτα, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φωτογράφους πως ενώ ο Brooklyn μιλούσε στην μητέρα του η γυναίκα τους της γύρισε την πλάτη.

Οι προσπάθειες επανασύνδεσης λέγεται πως έγιναν μετά από έναν μεγάλο καβγά μεταξύ του David Beckham και του γιου του σχετικά με τις αποκαλύψεις που έκανε η Nicola για το νυφικό της. Κατά τον ίδιο, όσα συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω καθώς πάνω από όλα είναι η προστασία της οικογένειας.

Σχετικά άρθρα