Ροδόνερο: 4 τρόποι για να το εντάξετε στη beauty ρουτίνα σας!

Το ροδόνερο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον κόσμο της ομορφιάς! Ωστόσο πολλοί δε γνωρίζουν τα οφέλη που μπορεί να έχει στο δέρμα, και στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου μας. Παρ’ όλα αυτά, έχει κάποιες δράσης που είναι πολύ καλές για την επιδερμίδα και είναι ένα από τα προϊόντα που είναι καλό να εντάξουμε στην καθημερινή περιποίηση ομορφιάς.

Τονωτικό


Το ροδόνερο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της λιπαρότητας και στον έλεγχο της παραγωγής σμήγματος. Καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν τονωτικό!

Ενυδάτωση


Το ροδόνερο μπορεί να χαρίσει στην επιδερμίδα, την αναζωογόνηση και την ενυδάτωση που χρειάζεται καθημερινά το δέρμα. Ένα μόνο ψέκασμα θα ενυδατώσει το δέρμα μας στη στιγμή.

Ως αντιοξειδωτικό


Το ροδόνερο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην προστασία από τις βλάβες που δημιουργούνται από ελεύθερες ρίζες. Περιέχει ανθοκυανίνες, πολυφαινόλες και φλαβονοειδή, τα οποία έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Καταπραϋντικό για το ευαίσθητο δέρμα

Το ροδόνερο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ρυθμίσει ευαίσθητο δέρμα. Λόγω των αντιφλεγμονωδών πλεονεκτημάτων του, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση της ερυθρότητας και της φλεγμονής ενώ καταπραΰνει το δέρμα.

Σχετικά άρθρα