Η Tracee Ellis Ross μίλησε για την περιεμμηνόπαυση λίγο πριν τα 50α της γενέθλια

Η ηθοποιός Tracee Ellis Ross κλείνει τα 50 στις 29 Οκτωβρίου 2022 και ανυπομονεί. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτό [κλείνει τα 50]», είπε η ηθοποιός στους Hoda Kotb και Jenna Bush Hager σε πρόσφατο συνέντευξη στο Today with Hoda & Jenna. «Πάντα μου άρεσε να μεγαλώνω. Πραγματικά μου άρεσε».

Έντονες εξάψεις και αλλαγές

Αν και ανυπομονεί για τα επόμενα γενέθλιά της, η Ellis Ross δεν πτοείται από το γεγονός ότι η γήρανση δεν είναι πάντα εύκολη. «Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που είναι πραγματικά περίεργα», είπε. «Είμαι στην περιεμμηνόπαυση και οι εξάψεις εμφανίζονται σαν ένα προσωπικό καλοκαίρι που μόλις μπαίνει από μέσα».

Η περιεμμηνόπαυση είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα χρόνια που οδηγούν στην εμμηνόπαυση, σημειώνει το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν αλλαγές στη διάρκεια και τη ροή του εμμηνορροϊκού κύκλου, εξάψεις και προβλήματα ύπνου λόγω των κυμαινόμενων επιπέδων οιστρογόνων μιας γυναίκας.

Ωστόσο, η Ellis Ross φαίνεται να αισθάνεται καλά που μεγαλώνει. «Αισθάνομαι ότι είμαι πιο σοφή, είμαι πιο άνετη στο δέρμα μου», εξήγησε στους παρουσιαστές της εκπομπής. Είναι μια άνεση που δεν περίμενε ότι θα της ερχόταν.

«Αν μου είχες πει στα 20 μου στην εφηβεία μου, ότι θα γίνω κάποια που θα μπορούσε πραγματικά να κάνει τρομακτικά πράγματα, ότι θα μπορούσα να νιώθω άνετα ακόμα και όταν νιώθω άβολα, ότι θα μπορούσα να ζήσω τη ζωή με τους όρους της ζωής μου, ότι θα μπορούσα να χειρίζομαι διαισθητικά καταστάσεις που με μπέρδευαν, ότι είχα μια άρρηκτη, ακλόνητη βάση για τη ζωή από κάτω μου, θα έλεγα ότι δεν υπάρχει τρόπος», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Φοβόμουν και ένιωθα άβολα στο δέρμα μου και όλα αυτά τα πράγματα».

Οι δυσκολίες που ξεπέρασε

Η Ellis Ross ήταν ειλικρινής σχετικά με το γεγονός ότι ήταν ένα δύσκολο ταξίδι για να φτάσει στο μέρος που βρίσκεται σήμερα. Μερικές φορές είναι «σαν να μασάει γυαλί» για να κάνει το δρόμο της στη ζωή, εξήγησε. «Και έτσι ξυπνάω τώρα, και ναι, έχω χτίσει μια όμορφη ζωή γύρω μου. Αλλά το πιο σημαντικό μέρος για μένα είναι το πώς νιώθω μέσα μου», είπε. «Ότι ακόμα και τις μέρες που νιώθω άβολα, έχω μια φυλή φίλων γύρω μου που μπορούν να με αγαπήσουν όταν δεν μπορώ να αγαπήσω τον εαυτό μου. Και είναι πραγματικά ένα ευχάριστο μέρος και χρόνος στη ζωή μου, θεωρώ».

Η Ellis Ross μοιράστηκε ένα απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη στο Instagram με μια λεζάντα καλώντας τους θαυμαστές και τους ακολούθους της να σημειώσουν τα ημερολόγιά τους για τα 50ά της γενέθλια. Συμπεριέλαβε επίσης ένα emoji σκορπιού, που είναι το ζώδιο της.

Η θετική της άποψη για τη γήρανση φαίνεται να έχει απήχηση στην κοινότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η ανάρτηση αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα από 270.000 likes και αμέτρητα υποστηρικτικά σχόλια, συμπεριλαμβανομένων μερικών από συναδέλφους διασημότητες.

Σχετικά άρθρα