Παντελόνι καμπάνα: 5 τρόποι για να φορέσεις το απόλυτο must του φθινοπώρου!

Ο καιρός που τα στενά παντελόνια είχαν την πρωτοκαθεδρία έχει περάσει ανεπιστρεπτί και οι τάσεις της μόδας τα τελευταία χρόνια επιβάλλουν όλο και πιο ανοιχτές γραμμές. Έτσι, τα παντελόνια καμπάνα έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και πλέον θεωρούνται το απόλυτο must του φθινοπώρου. Και όχι άδικα. Προσθέτουν ύψος, κολακεύουν τα πόδια και δίνουν μία πιο 70s αισθητική ακόμα και στις πιο καθημερινές εμφανίσεις μας. 

Ήδη μεγάλοι οίκοι μόδας όπως Giambattista Valli, Dior, Dolce & Gabbana και Yves Saint Laurent έχουν λανσάρει στις φθινοπωρινές κολεξιόν τους παντελόνια καμπάνα σε διάφορες υφές, με έντονα χρώμα και ειδικά λαχούρια, ψηλόμεσα και μη. Αν θέλεις, λοιπόν, και εσύ να προσθέσεις το πιο μοντέρνο παντελόνι στην γκαρνταρόμπα σου συνέχισε να διαβάζεις. 

Παντελόνι καμπάνα με δερμάτινο τζάκετ

Για μία ροκ και casual εμφάνιση θα συνδυάσεις το παντελόνι καμπάνα σου με faux δερμάτινο τζάκετ. Μπορείς να επιλέξεις το παντελόνι να είναι blue τζιν ή μαύρο ακόμα και με μοτίβα για ένα πιο ιδιαίτερο σύνολο. Για παπούτσια επέλεξε sneakers ή ακόμη καλύτερα αρβυλάκια. Και άνετη και με στυλ. 

70s καρό σακάκι

Φρόντισε το παντελόνι να έχει όσο πιο ανοιχτά ρεβέρ γίνεται και να είναι ψηλόμεσο. Βάλε ζιβάγκο και δερμάτινη ζώνη και από πάνω συνδύασε ένα μακρύ, καρό, μεσάτο σακάκι με πέτο. Θα επιτύχεις έτσι ένα ντύσιμο εμπνευσμένο από την δεκαετία του ‘70 που θα είναι ταυτόχρονα και διαχρονικό και θα κολακεύει το σώμα σου. Ιδανικά για παπούτσια προτίμησε εκείνα που έχουν έντονη φιάπα και χοντρό τακούνι ή loafers με χοντρή σόλα. 

Deux Pieces με ανάγλυφο μοτίβο

Ένα deux pieces με μπλούζα και παντελόνι καμπάνα είναι μία φρέσκια επιλογή για να φορέσεις το must του φετινού φθινοπώρου και ταυτοχρόνως πιο αέρινη. Ιδανικά προτίμησε να έχουν ανάγλυφο μοτίβο και παλ χρώματα. Εδώ φυσικά μιλάμε και μια πιο βραδινή επιλογή εάν το συνδυάσεις με γόβες. 

Κοστούμι

Μιλήσαμε για σακάκι αλλά όχι για κοστούμι. Εάν λατρεύεις τα office look τότε επίλεξε κοστούμι με παντελόνι καμπάνα καθώς θα έχουν το ίδιο χρώμα, ύφασμα και στυλ. Πιο ασφαλής επιλογή εάν δεν είσαι πολύ δυνατή στους συνδυασμούς διαφορετικών trend. Φυσικά, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ με μία μόνο αλλαγή στα παπούτσια από sneakers σε γόβα. 

Με Maxi Παλτό

Όσο ο καιρός ψυχραίνει το παλτό γίνεται όλο και πιο απαραίτητο. Πρόκειται για ένα κομμάτι που είναι κομψό προσθέτει κύρος και αναβαθμίζει μία εμφάνιση σε σύγκριση με το κοινό μπουφάν. Επίσης, μπορείς να το φορέσεις όλη μέρα. Η ανοιχτή του γραμμή ταιριάζει υπέροχα με την γραμμή του παντελονιού καμπάνα και δίνει και πάλι έναν πιο 70s αέρα. Εδώ μην φοβηθείς να βάλεις μπότες και πουκάμισο με φραμπαλά στο μπούστο. 

Παντελόνι καμπάνα με μάλλινη πλέξη 

Γιατί το αρμόζον ύφασμα της εποχής δεν είναι άλλο από το μάλλινο. Προσδίδει ζεστασιά χωρίς να στερεί από την εμφάνισή μας την κομψότητα και την άνεση. Είναι συγχρόνως πολύ μοντέρνο, μπορείς να το βρεις σε πολλά χρώματα και πλέξεις και ιδανικός σύντροφός του είναι ένα oversized πουλόβερ. 

 

Σχετικά άρθρα