Η Priyanka Chopra φόρεσε φλοράλ και αποδεικνύει ότι τα λουλούδια ταιριάζουν και στο φθινόπωρο σε ρούχα και αξεσουάρ

Τα λουλούδια συνδέονται συχνότερα με τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού και είναι αναμενόμενο trend, αλλά η τελευταία εμφάνιση της Priyanka Chopra αποδεικνύει ότι τα λουλούδια λειτουργούν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου ακόμα και το φθινόπωρο. Φωτογραφημένη πιασμένη χέρι- χέρι με τον σύζυγό της, Nick Jonas στο Λος Άντζελες, η διάσημη ηθοποιός φορούσε ένα λαμπερό μακρυμάνικο φόρεμα με λιλά φόντο, διάσπαρτο με φωτεινά πορτοκαλί τριαντάφυλλα.

Με φλοράλ η Chopra έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν και μάλιστα σε επίσημη εκδήλωση με ολόσωμη φόρμα και μακρυά κάπα. Πρόκειται για ένα μοτίβο που μπορείς να το προσθέσεις και εσύ στις καθημερινές σου εμφανίσεις και μάλιστα με διάφορους τρόπους. Είναι μία ωραία επιλογή τόσο για βραδινές εμφανίσεις, όσο και για πρωινές ή για office look. Παρακάτω θα βρεις διάφορες ωραίες ιδέες για να προσθέσεις και εσύ τα λουλούδια στην γκαρνταρόμπα σου.

Φλοράλ παντελόνι

Και όμως μπορείς να φορέσεις το φλοράλ σε παντελόνι! Συνδύασέ το με μονόχρωμη μπλούζα και παλτό ή καπαρντίνα ώστε να δημιουργήσεις μία αρμονική εμφάνιση.

Λουλουδάτη φούστα

Η φούστα είναι ένα απαραίτητο κομμάτι για κάθε γυναικεία ντουλάπα. Μην φοβηθείς, λοιπόν, να προτιμήσεις μία φούστα με λουλούδια στα χρώματα της εποχής ταιριάζοντάς την με oversized πουλόβερ και μποτάκια. Είναι ένα σύνολο που φοριέται πρωί και βράδυ.

Maxi, αέρινο φόρεμα

Είναι μία πιο boho επιλογή με αέρινη διάθεση για αυτό προτίμησέ το σε πιο λεπτά υφάσματα με layers και φουσκωτά μανίκια. Ταιριάζει στο φθινοπωρινό σκηνικό και στο ψιλό αεράκι της εποχής. Θα το αναδείξεις με καμηλό μπότες πάνω από το γόνατο και ζώνη στην μέση.

Πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια

Το πουκάμισο είναι μία κλασική επιλογή και είναι τέλειο για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο. Μπορείς να το φορέσεις με ψηλόμεσο παντελόνι ή με τζιν για πιο casual εμφάνιση.

Φλοράλ στα αξεσουάρ

Για να ολοκληρωθεί ένα σύνολο χρειάζεσαι πάντα και τα απαραίτητα αξεσουάρ. Το κυριότερο αξεσουάρ είναι η τσάντα καθώς εκτός από λειτουργικώς αναγκαία μπορεί να γίνει και το στολίδι που θα αναβαθμίσει ένα σύνολο.

Βελούδινα παπούτσια

Άλλο ένα απαραίτητο αντικείμενο είναι τα παπούτσια. Είτε έχεις τρέλα με τα παπούτσια, είτε όχι ένα καλό ζευγάρι παπούτσια μπορεί να απογειώσει μία εμφάνιση. Μπορείς να επιλέξεις ένα πιο “ήρεμο” σύνολο και να το συμπληρώσεις με ιδιαίτερα υποδήματα βελουτέ ή καστόρινα για να ταιριάζει με το φθινοπωρινό/ χειμωνιάτικο σκηνικό και κεντημένο με λουλούδια σε μονοχρωμία ή πολυχρωμία.

Σχετικά άρθρα