Αυτές είναι καλύτερες τσάντες για μοντέρνες και άνετες καθημερινές εμφανίσεις!

Φέτος τον χειμώνα η πανδημία είναι το θέμα που μας απασχολεί λιγότερο έτσι οι καθημερινές εμφανίσεις μας πλέον μπορούν να αποκτήσουν την chic και άνετη αισθητική που είχαν προ κορωνοϊού. Για τους λάτρεις των τσαντών αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για μια χαλαρή βόλτα όσο και για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Έτσι, οι τσέπες που ήταν στο προσκήνιο μέχρι τώρα έδωσαν και πάλι την θέση τους στις τσάντες. Εκείνες μπορούν να αναβαθμίσουν μία εμφάνιση αλλά και να μας εξυπηρετήσουν λειτουργικά για αυτό πρέπει να βρεις την κατάλληλη τσάντα για κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας. Ποιοι είναι λοιπόν οι τύποι τσάντας που δεν θα πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου;

Η μικρή τσάντα επάνω λαβή

Πρόκειται για έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς και θηλυκούς τύπους τσάντας που υπάρχει. Η επάνω λαβή κάνει την χρήση της πιο άνετη και συγχρόνως όμορφη, ενώ το μικρό της μέγεθος την κάνει ελαφριά και εύκολη.

Clutch 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Lapp (@alexandralapp)

Το clutch το έχουμε συνηθίσει ως βραδινή επιλογή κυρίως για το μικρό μέγεθος που συνήθιζε να έχει. Όχι πια! Τώρα οι επιταγές τις μόδας επιβάλλουν μεγαλύτερα μεγέθη άρα και περισσότερο χώρο, πιο μοντέρνα σχέδια και αλυσίδες ώστε να μπορείς όποτε θέλεις να την περάσεις στο χέρι σου.

Το σακίδιο

Εδώ μιλάμε για την πιο αναγκαία και άνετη τσάντα για τις καθημερινές υποχρεώσεις μας. Το σακίδιο είναι μεγάλο, είναι βολικό και μπαίνει στην πλάτη σου άρα δεν απασχολεί τα χέρια σου.

Χιαστί τσάντα

Είναι άνετη, είναι κομψή και δεν χρειάζεται να την κρατάς. Μπαίνει χιαστί στο σώμα σου και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ καθώς το μέγεθός της είναι μεσαίο και προσαρμόζεται σε πιο χαλαρές αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις.

Τσάντα με λουράκι ώμου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Lapp (@alexandralapp)

Οι τσάντες ώμου που προορίζονται για να μπαίνουν ακριβώς κάτω από το μπράτσο δεν είναι απλώς αξιολάτρευτες, είναι και εργονομικά λειτουργικές. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο εύκολες στη μεταφορά από τα πιο ογκώδη αντίστοιχά τους. Παίξε με τα χρώματα και τις υφές για να είσαι και μέσα στις φετινές τάσεις της μόδας.

 

Σχετικά άρθρα