9 ιδέες για τις καθημερινές σου εμφανίσεις με βάση τις φετινές τάσεις της χειμωνιάτικης μόδας!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μπορείς να είσαι καλοντυμένη με λιγότερα ρούχα και πιο αέρινες εμφανίσεις. Ωστόσο, το φθινόπωρο και προσεχώς ο χειμώνας υπάρχουν για να δείξεις τις στυλιστικές σου ικανότητες με τα ρούχα που διαθέτεις στην ντουλάπα σου. Τα βασικά κομμάτια της εποχής είναι: ελαφριά μπουφάν για τις αθλητικές μας εμφανίσεις και χοντρά παλτό ή καπαρντίνες για πιο επίσημα look, πουλόβερ, φούτερ και μάλλινα παντελόνια.

Αν όμως ο συνδυασμός των ρούχων σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις μοντέρνες και κομψές εμφανίσεις βάσει της εποχής.

1. Καπαρντίνα και τζιν 

Μια κλασικά προσαρμοσμένη καπαρντίνα πρέπει να είναι στην γκαρνταρόμπα σου και αν δεν είναι, τώρα είναι η ώρα να την αγοράσεις για τις ψυχρές, φθινοπωρινές μέρες. Συνδύασέ την, με το τζιν σου, μπαλαρίνες ή sneaker και το αγαπημένο σου μπλουζάκι κατακτώντας έτσι το βασικό στυλ της γαλλικής γυναίκας.

2. Πόλο πουλόβερ σε σκούρο μπλε

Το πόλο στυλ πουλοβεράκι με κάθετη πλέξη είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που αναβαθμίζει ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Για ένα διαφορετικό σύνολο ταίριαξέ το με μίντι φούστα σε άλφα γραμμή και μπαλαρίνες ή πολύ χαμηλές γόβες για ντύσιμο που το φοράς και στο γραφείο.

3. Πουλόβερ γιλέκο

Μιλάμε για αυτά τα πουλοβεράκια που όταν μας τα φορούσαν μικρά αισθανόμασταν χάλια και φέτος είναι το πιο μοντέρνο κομμάτι της φθινοπωρινής/ χειμερινής μόδας. Και όχι άδικα. Μας κρατάει ζεστές, το βρίσκεις σε διάφορα μεγέθη αναλόγως εάν θέλεις πιο oversized ή στενές εκδοχές του και ταιριάζει υπέροχα με πουκάμισο εσωτερικά ή ζιβάγκο μπλουζάκι.

4. Τζιν παντού

Προτίμησε πιο σκούρες μπλε αποχρώσεις για να είσαι μέσα στα χρώματα της εποχής και δημιούργησε μία εμφάνιση εξ’ ολοκλήρου τζιν από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Ιδανικό look για όλη την μέρα ειδικά αν είσαι τύπος του casual chic ντυσίματος.

5. Μακρυμάνικα φορέματα

Μην ξεχνάς τα φορέματα! Μπορεί να έχουμε συνδυάσει αυτό το ρούχο με πιο επίσημες εμφανίσεις αλλά με τις κατάλληλες παραλλαγές και προσθήκες μπορεί να γίνει ο σύμμαχός σου για κομψά αλλά άνετα καθημερινά ντυσίματα. Πάνε δε, ιδανικά με αρβυλάκια και sneakers ή φλατ μπότες για περισσότερη άνεση.

6. Το κοτλέ παντελόνι

Το κοτλέ είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για την γκαρνταρόμπα σου. Ένα ύφασμα που παραπέμπει σε 70s εποχές και μπορεί να μας κρατήσει ζεστές ακόμα και τις πιο κρύες μέρες. Μην φοβηθείς να παίξεις με το στυλ των ρεβέρ και να πάρεις το κοτλέ παντελόνι σου τόσο σε ίσιες όσο και σε καμπάνα γραμμές. Το λευκό και το καφέ είναι οι καλύτερες αποχρώσεις που σίγουρα θα σου δώσουν μία αίσθηση προσιτής πολυτέλειας.

7. Φαρδιά σακάκια

Άσε για λίγο τα κλασικά μπουφάν και τα αναμενόμενα jacket και στρέψε την προσοχή σου στα φαρδιά σακάκια. Θα αποτελέσουν την πιο κομψή πινελιά της εμφάνισής σου που θα σε απομακρύνει λίγο από τις κλασικές επιλογές και θα αναδείξει το στυλ σου. Προτίμησέ τα όχι μόνο φαρδιά αλλά και μακριά.

8. Άσπρο και τον χειμώνα

Το αναφέραμε στα κοτλέ παντελόνια αλλά το άσπρο είναι εδώ για όλα σου τα ρούχα. Προτίμησε λευκά πουλόβερ, μπλούζες ή παντελόνια που θα φωτίσουν τα σκούρα χρώματα της εποχής και είναι εύκολα για πολλούς συνδυασμούς. Ταιριάζουν υπέροχα και με μοτίβα με έντονα χρώματα όπως το πουά.

9. Βάλε χρώμα γενικά

Ναι καλά άκουσες! Άσε για λίγο τα ουδέτερα χρώματα και φυσικά τα σκούρα και βάλε χρώμα στις εμφανίσεις σου. Βγάλε από την ντουλάπα σου τα έντονα καρό, τα πολύχρωμα μοτίβα και τα ζωντανά σχέδια και ενσωμάτωσέ τα στις καθημερινές σου εμφανίσεις για να τις κάνεις πιο χαρούμενες.

Σχετικά άρθρα