Η Rihanna αποκάλυψε το αγαπημένο μέρος του σώματός της μετά την γέννα

Η Rihanna από τότε που γέννησε αποδεικνύει περισσότερη αγάπη στο σώμα της από ποτέ. Μάλιστα, η νέα μαμά αποκάλυψε πρόσφατα ποιο μέρος του σώματος της αρέσει να επιδεικνύει περισσότερο και αν έχει αλλάξει την τελευταία δεκαετία σε συνέντευξή της στο InStyle. Η απάντησή της δεν προκαλεί έκπληξη και αναζωογονεί.

«Ω ναι, κορίτσι, άλλαξε», είπε η 34χρονη τραγουδίστρια. «Σου εγγυώμαι ότι άλλαξε. Έκανα ένα μωρό! Ας είμαστε αληθινοί. Τώρα είναι οι γλουτοί μου, γιατί τους απέκτησα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Αγκαλιάζει τις αλλαγές της

Φαίνεται ότι η Rihanna αγκαλιάζει τις σωματικές αλλαγές που έρχονται φυσικά με την απόκτηση ενός μωρού, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο. Η κοινωνία έχει διαρκείς προσδοκίες από τις γυναίκες, ειδικά από εκείνες που βρίσκονται συνεχώς κάτω από το φως της δημοσιότητος. Αναμένεται, δηλαδή, πάντα να επιστρέψουν στο σώμα που είχαν πριν από την εγκυμοσύνη όσο το δυνατόν γρηγορότερα μετά την γέννα. Όμως, με βάση προηγούμενες συνεντεύξεις για την εγκυμοσύνη της, η Rihanna φαίνεται μένει στην πραγματικότητα όπως και να ‘χει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

«Υπάρχει μια λάμψη εγκυμοσύνης», είπε σε συνέντευξή της στο Elle τον Μάρτιο του 2022. «Υπάρχουν και αυτές οι μέρες, κορίτσι. Ειδικά στο τρίτο τρίμηνο που ξυπνάς, και είσαι σαν, “ω, πρέπει να ντυθώ;” Το πρόσωπο γίνεται λίγο στρογγυλό και παχουλό. Η μύτη αρχίζει να απλώνεται. Όλα είναι πρόκληση, από το να ντυθείς και το πώς θα κάνεις το μακιγιάζ σου. Αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις. Μου αρέσουν πράγματα που με αναγκάζουν να είμαι δημιουργικός και δημιουργήστε με νέους τρόπους», είχε πει τότε η διάσημη τραγουδίστρια.

Λάνσαρε καινούρια μάρκα ρούχων

Οι πρόσφατες δηλώσεις της για την ιδιαίτερη αγάπη στους γλουτούς της ήρθαν πριν από την επίδειξη μόδας “Savage X Fenty Vol. 4”, η οποία περιλαμβάνει το λανσάρισμα της αθλητικής συλλογής της μάρκας. Καθώς ευελπιστεί να αναδείξει πως τα αθλητικά ρούχα είναι εξίσου σέξι με τα υπόλοιπα κομμάτια του brand.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

«Αν πρόκειται να ξεκινήσουμε ως εταιρεία εσωρούχων και θέλουμε να επεκταθούμε, όλα πρέπει να προέρχονται από αυτό το πρότυπο», είπε η Rihanna στο InStyle. «Και θέλαμε να εφαρμόσουμε μερικές από τις λεπτομέρειες μας στις αθλητικές σιλουέτες, στα υφάσματα τεχνολογίας και να σας αγγίξει στα σωστά σημεία. Ήξερα ότι ένα snapback ήταν καθ’ οδόν, οπότε έπρεπε να βεβαιωθώ ότι τα κολάν έδιναν αυτό υποτίθεται ότι θα δώσουν».

 

Σχετικά άρθρα