Η Tia Mowry μοιράζεται την πρωινή της ρουτίνα της για να καταπολεμήσει το άγχος

Η ηθοποιός Tia Mowry πρόσφατα αποκάλυψε στους θαυμαστές της τις αλλαγές που έκανε στην ρουτίνα της, συμπεριλαμβανομένου του διαζυγίου της με τον Cory Hardrict μετά από δεκατέσσερα χρόνια γάμου. Τώρα, αποκαλύπτει πώς καταφέρνει να παραμένει ήρεμη δημιουργώντας νέα κεφάλαια στη ζωή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TiaMowry (@tiamowry)

«Με νέα κεφάλαια έρχεται το άγχος, η αβεβαιότητα και ο φόβος», γράφει η 44χρονη μαμά δύο παιδιών στη λεζάντα ενός βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram. «Το να έχω μια ρουτίνα με βοηθά να καθαρίσω το μυαλό μου και να πατήσω το κουμπί επαναφοράς».

Η πρωινή της ρουτίνα

Το βίντεο δείχνει αποσπάσματα της Mowry από την πρωινή της ρουτίνα με την ίδια να κοιτάζει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, να κάνει ντους, να ξυρίζεται, να πλένει το πρόσωπό της, να ντύνεται, να φτιάχνει ένα φλιτζάνι τσάι και να χαλαρώνει στην αυλή της. ενώ γράφει ημερολόγιο. Το βίντεο τελειώνει με την ίδια να δίνει ένα φιλί στην κόρη της, Κάιρο, και λέγοντάς της «σ’ αγαπώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TiaMowry (@tiamowry)

«Η πρωινή μου ρουτίνα δεν είναι να είμαι τέλεια, αλλά να βρίσκω τελετουργίες που μου υπενθυμίζουν ότι το να χύνομαι στο δικό μου φλιτζάνι με βοηθά να νιώθω πιο προσγειωμένος καθώς περιηγούμαι σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μου», συνεχίζει στη λεζάντα. «Όταν μπορώ να απολαμβάνω ένα αργό ξεκίνημα, είναι πιο εύκολο για μένα να εξασκώ την καθημερινή μου ευγνωμοσύνη, να είμαι πιο παραγωγική και συγκεντρωμένη και έτσι να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου». 

Οι αλλαγές καταπολεμούν το άγχος

Οι ειδικοί ψυχικής υγείας συμφωνούν ότι η αλλαγές στην ρουτίνα μας μπορούν να βοηθήσουν με άβολα συναισθήματα όπως το άγχος και ο φόβος. Οι ρουτίνες μπορούν να μας δώσουν μια αίσθηση ελέγχου και ευεξίας. Το να έχεις ένα προβλέψιμο μοτίβο συμπεριφοράς μπορεί να είναι ευεργετικό για τη γενική σου ευεξία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TiaMowry (@tiamowry)

Πολλά πράγματα στη ζωή μας είναι εκτός ελέγχου μας, αλλά το να έχουμε κάποια πράγματα που είναι προβλέψιμα μπορεί να βοηθήσει να ανακτήσουμε κάποιον έλεγχο στην ζωή μας. Η καλύτερη ρουτίνα εξαρτάται τελικά από τις προσωπικές μας ανάγκες, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει την προσπάθεια να κάνεις πράγματα όπως διαλογισμό, άσκηση, ντους ή ακόμα και να ξυπνάς νωρίς για να απολαύσεις ένα φλιτζάνι καφέ.

Ωστόσο, το να έχεις μια ρουτίνα στη ζωή σου είναι γενικά καλό πράγμα, σύμφωνα με τους ειδικούς. Είναι μια υπενθύμιση ότι είναι μια νέα μέρα και μια νέα αρχή. Δεν χρειάζεται να φέρεις όλες τις αποσκευές από την προηγούμενη μέρα σε αυτό. Μια ρουτίνα σε φέρνει πίσω στο τώρα και σε βοηθά να εστιάζεις σε αυτό που έχεις μπροστά σου.

 

Σχετικά άρθρα