Η Sienna Miller φόρεσε το αξεσουάρ που μπορεί να κάνει κάθε σου ντύσιμο να φαίνεται ακριβό!

Αν υπάρχει κάτι που αναζητούμε περισσότερο από ένα πολυτελές κομμάτι σχεδιαστή είναι αυτό το ένα κόλπο μόδας που μπορεί να κάνει το ντύσιμό μας να μοιάζει ακρινό, ενώ στην πραγματικότητα δεν ξοδέψαμε τίποτα περιττό για να το αποκτήσουμε. Η Sienna Miller μόλις μας υπέδειξε ποιο αξεσουάρ μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό και πρόκειται για ένα αγαπημένο κομμάτι όλων των εποχών.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε έξω στην πόλη της Νέας Υόρκης και το ντύσιμό της σε παστέλ αποχρώσεις μας έστειλε μπροστά στην άνοιξη του 2023 αν και είμαστε ακόμη στο φθινόπωρο του 2022. Φόρεσε ένα σύνολο που συνδυάζει όλα τα ρούχα της εποχής με τα χαρούμενα χρώματα της άνοιξης αποδεικνύοντας μας πως το φθινόπωρο δεν είναι μόνο η εποχή για πιο σκούρα ουδέτερα χρώματα.

Ποιο είναι το αξεσουάρ;

Το off-duty look της αποτελούνταν από λιλά παντελόνια τύπου cargo που φαίνονται λίγο πιο εκλεπτυσμένα από τα συνηθισμένα στενά παντελόνια. Ολοκλήρωσε το χρηστικό παντελόνι με ένα ροζ ζιβάγκο και συνδύασε το σύνολο με λευκές μυτερές μπότες και μια χιαστί τσάντα τύπου πορτοφόλι. Και αυτό, αγαπητοί αναγνώστες, μας οδηγεί στο προαναφερθέν κόλπο που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση: η λευκή μικρή τσάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lush Edition (@lush.edition)

 

Μία λευκή μικρή τσάντα θα κάνει το ντύσιμό σου να μοιάζει πολυτελές και ακριβό. Αυτό το εξαιρετικά ευέλικτο αξεσουάρ, σε όλα τα διάφορα σχήματα και μεγέθη του, είναι διαχρονικό, κομψό και καθαρό. Ταιριάζει με όλα τα χρώματα και στυλ και ως εκ τούτου λειτουργεί ως το εντυπωσιακό στοιχείο που απογειώνει οποιουδήποτε ρούχου. Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλές επιλογές για να διαλέξεις την λευκή τσάντα που σου ταιριάζει, κάτι που είναι καλό γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να βρεις την κατάλληλη για να την μεταφέρεις ευχάριστα.

Άλλοι συνδυασμοί με λευκή τσάντα

Η λευκή τσάντα είναι τελικά το απόλυτο αξεσουάρ που μπορεί να αναβαθμίσει κάθε σου εμφάνιση. Για να πάρεις μερικές ακόμη ιδέες για το πως να συνδυάσεις την δική σου λευκή τσάντα δες παρακάτω τα σύνολα που βρήκαμε για τις δικές σου φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες εμφανίσεις πιο casual και πιο επίσημες.

 

Σχετικά άρθρα