4 είδη παπουτσιών που ταιριάζουν τέλεια με τα φαρδιά σου παντελόνια!

Μπορεί τα στενά παντελόνια να επανέρχονται στο προσκήνιο αλλά τα φαρδιά τζιν και γενικότερα τα “καμπάνα” παντελόνια θα βρίσκονται φέτος στο προσκήνιο. Και ειλικρινά αποτελούν την πιο άνετη και μοντέρνα εναλλακτική που μπορεί να αναβαθμίσει κάθε μας εμφάνιση ακόμη και αν είναι πρωινή ή casual.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Lapp (@alexandralapp)

Αν σου φαίνεται δύσκολο να βρεις το κατάλληλο ζευγάρι παπουτσιών να συνδυάσεις με το φαρδύ τζιν σου αρκεί να σκεφτείς πως τα περισσότερα στυλ παπουτσιών που φορούσες με τα στενά σου τζιν προσαρμόζονται και στα φαρδιά. Για να σε διευκολύνουμε, όμως, απλώς διάβασε παρακάτω για να βρεις τα 4 είδη παπουτσιών που ταιριάζουν τέλεια με τα φαρδιά σου παντελόνια.

Μπότες

Πρώτο δεν θα μπορούσε να μπει άλλο είδος εκτός από τις μπότες. Είναι το παπούτσι της εποχής, ταιριάζει με την πιο ανοιχτή γραμμή του ρεβέρ και σε κρατάει ζεστή. Μην ξεχνάς πως μπορείς να τις φορέσεις ακόμα και όταν βρέχει καθώς προφυλάσσουν καλύτερα από κάθε άλλο παπούτσι. Το ύψος του τακουνιού έγκειται στην διακριτική σου ευχέρεια και στην ώρα που σκέφτεσαι να φορέσεις το σύνολό σου. Πάντως πιο άνετο ύψος θεωρείται το μεσαίο που δεν κουράζει το πόδι καθώς τα πολύ ίσια παπούτσια επιβαρύνουν τα γόνατα και πολύ ψηλά δεν είναι βολικά στο περπάτημα.

Γόβες

Αν θέλεις να κάνεις μία πιο επίσημη εμφάνιση τότε οι γόβες είναι ότι αναζητείς. Μπορούν να κάνουν το ντύσιμό σου να φαίνεται ακριβό, το προσαρμόζουν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον και μπορείς μετά την δουλειά βγεις χωρίς να φαίνεται πολύ απλή. Δώσε μία επιπλέον πινελιά με midi παλτό με μεγάλη ζώνη στην μέση και τσάντα ώμου.

Sneakers 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Lapp (@alexandralapp)

Αν αναρωτιέσαι πως θα είσαι απλή για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις αλλά όχι ατημέλητη τότε ο απόλυτος συνδυασμός είναι τα sneakers και ένα τζιν καμπάνα. Η ανοιχτή γραμμή θα σου δώσει ύψος και το παπούτσι θα συμπληρώσει την απλή σου εμφάνιση χωρίς να “χάνεται” κάτω από τα ρεβέρ όπως άλλα καθημερινά παπούτσια, λόγου χάρην οι μπαλαρίνες. Κάνε ένα απαλό μακιγιάζ, φόρα διακριτικά αξεσουάρ και πάρε μία χιαστί τσάντα για να βάλεις όσα χρειάζεται μαζί σου.

Μπαλαρίνες

Χωρίς διάθεση να αναιρεθούν όσα είπαμε παραπάνω, οι μπαλαρίνες μπορούν να φορεθούν με μακρύ παντελόνι. Αλλά! Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά και αυτό δεν είναι άλλο από το ύφασμα. Το είδος του παπουτσιού πάντα κρίνεται και με βάση το ύφασμα καθώς τα λεπτότερα και πιο αέρινα υφάσματα μπορούν να υποστηρίξουν ένα διακριτικό παπούτσι σαν τις μπαλαρίνες ή τα oxford χωρίς να κρύβουν ή να φτωχαίνουν το ντύσιμο. Μάλιστα, αν συνδυάσεις κατάλληλα και το χρώμα θα δώσεις στην εμφάνισή σου μία αίσθηση προσιτής πολυτέλειας.

 

 

Σχετικά άρθρα