Τα πρώτα χιόνια έπεσαν και εμείς σου προτείνουμε τα καλύτερα looks με snow boots για τις εκδρομές σου!

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στα ορεινά και η διάθεση για εκδρομές και χαλάρωση μπροστά στο τζάκι ανεβαίνει. Αναμφίβολα για μία τέτοια εξόρμηση θα χρειαστείς τα κατάλληλα ζεστά ρούχα και κυρίως ένα ζευγάρι μπότες που θα κρατήσουν τα πόδια σου στεγνά και ζεστά ακόμα και μετά από ώρες στο χιόνι.

Το να επιλέξεις ένα ζευγάρι μπότες όπως οι ιππασίας σε παγωμένες συνθήκες μπορεί να δημιουργούν ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα αλλά πολύ γρήγορα θα δημιουργηθεί υγρασία και θα αρχίσεις να κρυώνεις. Οι χιονίστρες μάλλον δεν είναι μία καλή ιδέα λοιπόν. Για αυτό πρέπει να επενδύσεις σε ένα καλό ζευγάρι μπότες χιονιού που θα μπορείς να φορέσεις όλο τον χειμώνα για να έχεις μία καλύτερη εμπειρία με το κρύο.

Σε αντίθεση με άλλους τύπους μπότες, οι μπότες χιονιού συχνά συνοδεύονται από πολύ φανταχτερή τεχνολογία που μπορεί να είναι δύσκολο να αναλυθεί και σίγουρα δύσκολο να την αποστηθίσεις πριν την επόμενή σου αγορά. Για αυτό εμείς συγκεντρώσαμε τα απαραίτητα looks για τις χειμερινές σου εμφανίσεις με snowboots ώστε να μπορείς να τις αναγνωρίσεις από την όψη τους και φυσικά να τις συνδυάσεις που είναι και το ζητούμενο.

1. Snowboots: Οι κλασικές

Ξεκινάμε από την πεπατημένη οδό και μιλάμε για τις κλασικές μπότες χιονιού που φτάνουν μέχρι την μέση της γάμπας έχουν επένδυση εσωτερικά και εξωτερικά για να είναι αδιάβροχες και να κρατούν ζέστη. Είναι ιδανικές για βόλτα στο χιόνι και αθλήματα αν είσαι λάτρης του σκι ή απλά του χιονοπόλεμου, γιατί όχι!

2. Ταμπά μποτάκια για άνεση

Εάν η χιονόπτωση έχει σταματήσει και εσύ απλώς θα κάνεις μία βόλτα για να μπεις στο επόμενο μαγαζί ή στο σπίτι τότε τα μποτάκια είναι αυτό που ψάχνεις. Μπορείς να τις φορέσεις και στην καθημερινότητά σου όταν απλώς κάνει πολύ κρύο, για αυτό είναι καλύτερο να επιλέξεις ένα ουδέτερο χρώμα όπως το ταμπά αλλά όχι συνηθισμένο όπως το μαύρο.

3. Τύπου γαλότσα

Αν θέλεις κάτι μοντέρνο και όχι κλασικό τότε οι μπότες τύπου γαλότσα είναι ότι πρέπει και ενδείκνυνται για πιο απλές εμφανίσεις. Θα τις βρεις επενδεδυμένες με γούνα στο εσωτερικό για να μην κρυώνεις και εφόσον φτιάχνονται από συνθετικό καουτσούκ ή άλλα είδη πλαστικού είναι σίγουρο ότι τίποτα δεν πρόκειται να εισχωρήσει μέσα τους. Άρα θα παραμείνεις στεγνή και ζεστή.

4. Αρβυλάκια ορειβασίας

Με αυτό το ζευγάρι αρβυλάκια θα έχεις την άνεση να περπατήσεις χωρίς να κρυώνεις ή να κουράζεσαι, ενώ ταιριάζουν τέλεια για ένα athlesuire look μέσα στο χιόνι. Μπορείς άνετα να τις φορέσεις και στην πόλη για τις καθημερινές σου δουλειές εκτός σπιτιού όταν ο καιρός είναι κακός. Μόνο να θυμάσαι αν πρόκειται να περάσεις πολύ χρόνο έξω και μάλιστα σε χιόνι τότε είναι καλύτερα να προτιμήσεις ένα πιο ψηλό και επενδεδυμένο ζευγάρι μπότες όπως είναι οι πρώτες που αναφέραμε.

Σχετικά άρθρα