Η Drew Barrymore εξομολογείται γιατί αποφάσισε να σταματήσει να πίνει αλκοόλ

Η διάσημη ηθοποιός Drew Barrymore εξομολογήθηκε σε ένα δοκίμιο που δημοσιεύτηκε σε πρόσφατο τεύχος του περιοδικού της πως αποφάσισε να σταματήσει να πίνει αλκοόλ, ενώ ανέφερε πως ότι βρίσκει τη νηφαλιότητα «απελευθερωτική». Η απομάκρυνση από το αλκοόλ «ήταν ένα από τα πιο απελευθερωτικά πράγματα στο ταξίδι της ζωής μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο δοκίμιο με τίτλο «Take Care of Yourself», σύμφωνα με το Entertainment Tonight.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

«Ένα από τα πιο γενναία πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να σκοτώσεις αυτούς τους δράκους και τελικά να αλλάξεις έναν απαίσιο κύκλο στον οποίο έχεις κολλήσει», ανέφερε Barrymore σε άλλο τεύχος του περιοδικού «Big Warm Hug Issue». «Για μένα ήταν να σταματήσω να πίνω», ανέφερε μιλώντας για την νηφαλιότητα που την απελευθέρωσε από τις συνεχείς ενοχές που ένιωθε στην ζωή της και από την δυσλειτουργία.

Η πολύχρονη προσπάθεια

Η ηθοποιός έχει μιλήσει ξανά δημόσια για την προσπάθεια που έκανε και στο παρελθόν να κόψει το αλκοόλ. «Ήταν κάτι που συνειδητοποίησα ότι απλώς δεν εξυπηρετούσε εμένα και τη ζωή μου», είπε σε μία συνέντευξή της τον Δεκέμβριο του 2021 στο CBS This Morning.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Η Barrymore που εκτός από ηθοποιός είναι και παρουσιάστρια σε δικό της talk show αποκάλυψε τότε πως δεν είχε πιει αλκοόλ για περισσότερα από δύο χρόνια. Ωστόσο, τότε απέφυγε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απόφασή της να σταματήσει το ποτό. «Ήμουν πολύ ιδιωτική για πολλούς από τους αγώνες μου», ανέφερε για να εξηγήσει γιατί δεν θέλει να αποκαλύπτει όσα περνά.

Η εξάρτηση και από ναρκωτικά

Στο παρελθόν, η Barrymore ήταν ανοιχτή και για τη σχέση της με τα ναρκωτικά. Από παιδί είχε μπει στην βιομηχανία του θεάματος και άρχισε να χρησιμοποιεί μαριχουάνα και κοκαΐνη γύρω στα 12. Αργότερα μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης από τον εθισμό στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sun.

Παρά τις δυσκολίες που έζησε και τους αγώνες που έδωσε για να ξεκόψει από τους εθισμούς της η ίδια λέει πως δεν θα άλλαζε τίποτα από όσα έζησε σε μια συνέντευξη του 2021 στην εκπομπή 4D στο YouTube με την Demi Lovato. «Αυτό το νεότερο άτομο πραγματικά κατάλαβε πώς μπορεί πραγματικά όλα να γίνουν «πουφ»», είπε στην Lovato, που ήταν επίσης ανοιχτή για το ταξίδι της προς την απεξάρτηση εκείνη την εποχή. «Είμαι τόσο χαρούμενη, αγαπημένη και φοβισμένη που η ζωή μου είναι διαφορετική».

Επικεντρώνεται στην αυτοφροντίδα

Εκτός από το να κόψει το αλκοόλ από τη ζωή της, η Barrymore επικεντρώνεται συνολικά στη φροντίδα του εαυτού της, κάτι που προτρέπει τους άλλους να δώσουν προτεραιότητα στις γιορτές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

«Κατά τη διάρκεια των διακοπών, όταν ξοδεύουμε τόση πολλή ενέργεια προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στα τέλεια πρότυπα που έχουν θέσει οι Norman Rockwells του κόσμου, θα ήθελα να προσπαθήσετε να θυμηθείτε να δώσετε στον εαυτό σας ένα πάσο, μια αγκαλιά και θα προσπαθήσω και εγώ να κάνω το ίδιο», έγραψε στο πρόσφατο δοκίμιό της. «Πάρτε μια στιγμή, πάρτε μια ανάσα και πιέστε τον εαυτό σας. Απλώς όλοι κάνουμε το καλύτερο δυνατό εδώ έξω. Και αυτό από μόνο του είναι κάτι που πρέπει να γιορτάσουμε».

Σχετικά άρθρα