Ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά της Αθήνας για δώρα για τη γυναίκα!

Σε ένα pre-Xmas cocktail event πλημμυρισμένο με τα πιο exclusive αρώματα στον κόσμο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος αποκλειστικά εξειδικευμένου στην υψηλή αρωματοποιίας στην Ελλάδα. Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου σε μία λαμπερή εκδήλωση το LIME&TILE άνοιξε τις πόρτες του στους λάτρεις των αρωμάτων υποδεχόμενο τους καλεσμένους σε μία ιδιαίτερη, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γεμάτη από τις κομψές ευωδίες των αρωμάτων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lime & Teal (@lime_teal)

Ιδιαίτερα αρώματα και λαμπερή προσκεκλημένοι

Η Αφροδίτη Δωρίτη και η Ίλια Παπαλέξη υποδέχθηκαν ζεστά τους προσκεκλημένους τους και μύησαν στη μαγεία της Haute Parfumerie την αθηναϊκή ελίτ, εκπροσώπους του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, της μόδας, του Τύπου, των ψηφιακών media, αλλά και celebrities, που τις τίμησαν με την παρουσία τους.

Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους ήταν η Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO & Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, η δημοσιογράφος Άννα Δρούζα, η Ηρώ Σαΐα, η Φανή Χαλκιά, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Σταμάτης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, η Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου, η Άρτεμις Σταϊκούρα, η Χριστίνα Κορκίδη-Μελά, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lime & Teal (@lime_teal)

Η νέα μπουτίκ υψηλής αρωματοποιίας LIME&TILE αποτελεί ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά της Αθήνας για δώρα για τις γυναίκες. Υπόσχεται να μας ταξιδέψει στις εκλεπτυσμένες νότες της Γαλλικής Αρωματοποιίας όπως τις υπογράφουν διάσημοι οίκοι όπως Place des Lices, Les Bains Guerbois, Robert Piguet και Isabey και στην ανεμελιά της Ιταλικής Dolce Vita που αντιπροσωπεύουν οι οίκοι The Merchant of Venice και Lorenzo Villoresi Firenze.

Ύμνος στην γυναικεία αισθητική

Η Αφροδίτη Δωρίτη και η Ίλια Παπαλέξη ως γνώστριες της γυναικείας ψυχολογίας, αλλά και της περιβαλλοντικής ηθικής επέλεξαν μεταξύ των πλέον διακεκριμένων του είδους. Έτσι, στην καρδιά του Ψυχικού στην οδό Περικλέους 4 δημιούργησαν έναν χώρο ιδιαίτερης αισθητικής με Παριζιάνικο αέρα για να φιλοξενήσει γαλλικούς και ιταλικούς Οίκους με τους οποίους η perfume boutique LIME&TEAL συνεργάζεται αποκλειστικά.

Υπακούοντας τις επιταγές της βιωσιμότητας κάθε προϊόν που προστίθεται στην μεγάλη συλλογή του αρωματοπωλείου LIME&TEAL είναι cruelty- free με concious beauty φιλοσοφία, που απαιτεί απολύτως αγνά συστατικά, ελάχιστο δυνατό αποτύπωμα άνθρακα κατά την παραγωγή του και ανακυκλωμένες ή/και ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lime & Teal (@lime_teal)

Στην συλλογή του LIME&TEAL θα βρεις αρώματα για κάθε γυναίκα που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα και δίνουν έμφαση στην προσωπικότητά της. Θα ταξιδέψεις με τον κοσμοπολίτικο αέρα Teint de Neige του Lorenzo Villoresi από τον αναδεικνύει το τριαντάφυλλο, το διαχρονικό γιασεμί και το διακριτικό ylang ylang, που αναπολεί την αιώνια γυναίκα της Belle Époque.

Θα ταξιδέψεις στην ιστορία και την ασυναγώνιστη αριστοτεχνία με το Imperial Emerald του Οίκου The Merchant of Venice, που με αυθεντικό Murano μπουκάλι του, είναι χρωματισμένο από εκθαμβωτικά φτερά παγωνιού και την αύρα αυτοκρατορικής αυλής. Από εκεί θα φύγεις για την πικάντικη ανατολή με το μυστηριωδώς εθιστικό Tendre Nuit του Isabey με νότες από αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου σε συνδυασμό με την πικάντικη σύνθεση Αmbroxan και την αίσθηση πούδρας που αφήνει το Ambrette στο δέρμα.

Μετάξι και πολυτέλεια

Κλείσε τα μάτια σου για να ονειρευτείς και εσύ το δικό σου ταξίδι στον κόσμο των αρωμάτων με την υπογραφή του LIME&TEAL και τύλιξε την θηλυκότητά σου με τα επιλεγμένα κομμάτια της collection Kooreloo αλλά και χειροποίητα, ολομέταξα easywear με την υπογραφή Evi Migiaki βάζουν την πινελιά του στιλ και πλάι στα high-end.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lime & Teal (@lime_teal)

Τέλος, η πολυτέλεια ολοκληρώνεται με τα χειροποίητα hair accessories Alexandre de Paris, που εδώ και δεκαετίες θέτουν το ταλέντο του ιδρυτή Louis Alexandre Raimon επί κεφαλής Paris και γοήτευσαν τις καλεσμένες με τη λάμψη της παρισινής Place Vendôme. Γίνε και εσύ μέρος των θαυμαστών του LIMEA&TEAL και αναζήτησε το δικό σου άρωμα στην διαδικτυακή τους σελίδα Lime and Teal ή στον αριστοκρατικό χώρο τους Περικλέους 4 στο Ψυχικό.

Σχετικά άρθρα