10 Χριστουγεννιάτικα και εορταστικά σχέδια νυχιών που σίγουρα θα θέλεις να κάνεις

Τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη περίοδος για δοκιμάσεις εκείνο το εορταστικό μανικιούρ που ήθελες όλη την χρονιά. Τα έντονα χρώματα, τα σχέδια, τα διάφορα σχήματα ευνοούνται αυτή την στιγμή του χρόνου και σίγουρα θα θέλεις να κάνεις κάτι καινούριο. 

Για το 2022, τα πιο cool trends στα νύχια των γιορτών παρουσιάζουν ανατροπές στις ήδη υπάρχουσες μινιμαλιστικές ιδέες για τα νύχια με τις οποίες είχαμε εμμονή όλο το χρόνο. Σκέψου το γαλλικό μανικιούρ και τις διακριτικές λάμψεις ώστε τίποτα να μην φαίνεται υπερβολικά παράταιρο όταν ξεκινά ο Ιανουάριος και κυρίως να μην χρειάζεται γρήγορα να επισκεφθείς την μανικιουρίστα σου. 

Φτιάξε λοιπόν ζεστό κακάο, βάλε τα αγαπημένα σου χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ετοιμάσου να βρεις το επόμενο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ που θα κάνεις μέσα στα επόμενα 10 σχέδια που σου προτείνουμε. 

1. Διακριτικές χιονονιφάδες

Τα εορταστικά νύχια σου δεν χρειάζεται να είναι μόνο κόκκινα, λευκά ή πράσινα. Αντιθέτως, επέλεξε μία απόχρωση όπως η ανοικτή μπλε ως φόντο και από πάνω πες στην τεχνίτριά σου να ζωγραφίσει μικρές, διακριτικές χιονονιφάδες. 

2. Gingerbread

Το gingerbread είναι το διάσημο εκείνο ψωμάκι που μοιάζει με χαμογελαστό ανθρωπάκι και έχει γίνει διάσημο από τις αμερικανικές ταινίες. Κάνε ένα γαλλικό μανικιούρ με απαλό καφέ χρώμα και σε ένα νύχι κάνε ένα σχέδιο στον παράμεσο με αυτό το γλυκό και χαριτωμένο gingerbread. 

3. Σμαραγδί περλέ

Το σμαραγδί είναι η πιο αριστοκρατική και κομψή απόχρωση του πρασίνου. Για να το κάνεις λίγο πιο εορταστικό επέλεξε μία περλέ απόχρωση που θα σου προσδώσει μία διακριτική λάμψη απαραίτητη για την περίοδο. 

4. Γαλλικό με γλειφιτζούρι

Διάλεξε το γαλλικό και για μία πιο χριστουγεννιάτικη χροιά επέλεξε κόκκινες αποχρώσεις και σχεδίασε εκείνο το χαρακτηριστικό ζαχαρένιο, μπαστουνάκι με τις λευκές και κόκκινες ρίγες. 

5. Nude με ντελικάτα διαμαντάκια

Φυσικά δεν μιλάμε για αληθινά διαμάντια αλλά για εκείνα τα λαμπερά γκλίτερ που αναδεικνύουν ένα nude, ανοιχτό μανό και το κατατάσσουν στα πλέον εορταστικά. Επιπλέον, συνδυάζεται με τις περισσότερες επίσημες εμφανίσεις που θα κάνεις χωρίς να τραβά τα βλέμματα από το ντύσιμο και έχει την ικανότητα να μακραίνει τα δάχτυλα σου. Άρα, φόρα και ένα δακτυλίδι για να τα αναδείξεις ακόμη περισσότερο. 

6. Με το σκουφάκι του Αγίου Βασίλη

Εφόσον εμπλέκεται ο Άγιος Βασίλης τότε το κόκκινο χρώμα είναι δεδομένο. Επέλεξε όποια απόχρωση προτιμάς και ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σου και στόλισε ένα νύχι με το σκουφάκι του Αγίου Βασίλη για μία πιο παιχνιδιάρικη αισθητική. 

7. Γήινο Ombré

Ταίριαξε το μανικιούρ σου με το χριστουγεννιάτικο δέντρο με αυτό το γήινο στυλ ombré. Πρόσθεσε σμαραγδένιο πράσινο, χρυσό και εορταστικές χαλκομανίες για να το κάνεις δικό σου ombré με σχέδια που αγαπάς. 

8. Silver Blue

Τα πάντα σχετικά με αυτό το αστραφτερό ασημένιο μπλε βερνίκι, διακοσμημένο με μπλε και τιρκουάζ νιφάδες, αρμόζουν στην καρδιά του χειμώνα με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, είναι μία διαφορετική απόχρωση που σπάνια επιλέγεται άρα τόλμησέ την εσύ για να ξεχωρίσεις. 

9. Ημιδιάφανο με φύλλα χρυσού

Ένα ημιδιάφανο μανικιούρ πασπαλισμένο με φύλλα χρυσού κάνει ένα κατά τα άλλα διακριτικό mani να αισθάνεται ξεχωριστό και πολυτελές. Αν δεν έχεις διάθεση για κάτι πολύ έντονο αλλά είσαι και φίλη της προσιτής πολυτέλειας ένα μανικιούρ με φύλλα χρυσού είναι αυτό που αναζητάς. 

10. Κόκκινο καρό

Το Clueless και τα φιλαράκια συναντούν τα χριστουγεννιάτικα νύχια και δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι πιο χαριτωμένο. Μία διακριτική γραμμή χρυσού θα το κάνει έξτρα γιορτινό και ιδιαίτερο. 

 

Σχετικά άρθρα