Office look: Ιδέες και tips για κομψό ντύσιμο στο γραφείο

Τα ρούχα που θα επιλέξουμε για το πρωί στο γραφείο είναι μια απορία που βασανίζει καθημερινά ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών και είναι απόλυτα λογικό. Τα ρούχα που θα επιλέξουμε να φορέσουμε στο γραφείο πρέπει να μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και με αυτοπεποίθηση καθώς θα μας συντροφεύουν για ένα μεγάλο μέρος μέσα στη μέρα. 

Το office look, βασίζεται σε συγκεκριμένα κομμάτια τα οποία σίγουρα πρέπει να υπάρχουν μέσα στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Τέτοιο είναι το all time classic twist είναι ένα κομμάτι που εντυπωσιάζει με το κόψιμο και την εφαρμογή του και κλέβει πάντα τις εντυπώσεις. Πουκάμισα μονόχρωμα ή με ρίγες, λευκά top είναι μερικά πασπαρτού κομμάτια που μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα και γρήγορα, είτε με παντελόνια και βερμούδες σε ίσια γραμμή, είτε με midi σατέν φούστες για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.  

Επιπλέον, το αγαπημένο σου maxi φόρεμα μπορείς να το φορέσεις και το πρωί στο γραφείο. Είναι μια αγαπημένη επιλογή που θα σε κάνει να νιώθεις άνετη και με στυλ χωρίς καμία προσπάθεια. Για εσένα που θέλεις να δώσεις το κάτι παραπάνω μπορείς να το συνδυάσεις με ένα oversized blazer για να τελειοποιήσεις το office look σου. 

Nude ντύσιμο με πουλόβερ

Για τον χειμώνα το πουλόβερ είναι βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας αφού μπορεί να μας κρατήσει ζεστές αλλά και κομψές ακόμη και στο γραφείο. Παίξε με τις υφές και επέλεξε ένα πουλόβερ με χοντρή πλέξη, παντελόνι με μεταξωτή υφή και καστόρινες γόβες. Φυσικά, θα χρειαστείς μία μεγάλη τσάντα και ένα σακάκι ή παλτό.

Ψηλόμεσο, crop παντελόνι σε έντονο χρώμα

Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λίγο χρώμα μπορεί να είναι η πρώτη ένδειξη για τα όμορφα που θα ακολουθήσουν. Για να μην είσαι προβλέψιμη και να ξεχωρίσεις διάλεξε μία απόχρωση του καραμιδί ή του καφέ της κανέλας που θυμίζουν την ζεστή αισθητική της εποχής. Τα γιακαδάκια έχουν επιστρέψει στην μόδα και δεν έχουν πλέον την παλιά όψη τους. Αντίθετα, μία μπλούζα με γιακά μοιάζει να είναι βγαλμένη απευθείας από τα παριζιάνικα σοκάκια.

Κοστούμι αλλά αλλιώς

Ναι, το κοστούμι είναι η πιο κλασική επιλογή που μπορείς να κάνεις. Ωστόσο, μην φοβηθείς να το επιλέξεις αφού μπορείς να βρεις πολλές μοντέρνες παραλλαγές του. Αυτές μπορείς να συνδυάσεις με ένα πιο street style μπλουζάκι και γόβες ή φλατ sneakers.

Μάλλινη, midi φούστα

Η φούστα δεν μπορεί ποτέ να λείπει από τις επιλογές σου. Είναι καθαρά, θηλυκή ταιριάζει σε κάθε εποχή και είναι ιδανική για το γραφείο. Μπορείς να την συνδυάσεις με πουκάμισο, πουλόβερ ή μπλούζα και από πάνω να βάλεις το αγαπημένο σου παλτό. Μην ξεχάσεις, μία τσάντα που να χωρά όσα πράγματα χρειάζεσαι για το γραφείο και ένα ωραίο ζευγάρι γόβες. Αλλιώς μπορείς να επιλέξεις μπότες, sneakers ή μπαλαρίνες.

Σχετικά άρθρα