Η Leann Rimes δέχεται αμέριστη υποστήριξη μετά την αποκάλυψη της για τα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η γνωστή τραγουδίστρια Leann Rimes δημοσίευσε μια ενημέρωση για την υγεία της στο Instagram και αποκάλυψε ότι ακυρώνει κάποια επερχόμενα σόου. Η Leann πέρασε τις διακοπές των Ευχαριστιών με την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της Eddie Cibrian, των γιων και των γονιών του. 

Η πρώην σύζυγος του Eddie, Brandi Glanville, επρόκειτο να παρευρεθεί, αλλά αποκάλυψε στο Instagram ότι ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε παρευρεθεί. Στη συνέχεια, η Leann μοιράστηκε ότι και αυτή αρρώστησε κατά τη διάρκεια των διακοπών και από τότε παλεύει με τη γρίπη.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε στις ιστορίες της, “Ελπίζω ότι η μέρα όλων ήταν γεμάτη αγάπη. Τίποτα δεν είναι σαν να χτυπιέσαι με τη γρίπη καθώς τρως το μεσημεριανό γεύμα της Ημέρας των Ευχαριστιών. Ξεκίνησε τόσο γρήγορα και τώρα νιώθω ότι όλο μου το σώμα σπάει στη μέση.”

Η Leann συνέχισε να ενημερώνει τους θαυμαστές της, μοιράζοντας ότι έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να αναρρώσει, συμπεριλαμβανομένου του ξεκούρασης των φωνητικών χορδών της. Περνούσε χρόνο στη σάουνα και έπινε τσάι με μήλο, κρεμμύδι και κανέλα προσέχοντας και την διατροφή της. Δυστυχώς, η τραγουδίστρια θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να αναρρώσει.

Στην τελευταία της ενημέρωση, η Leann εξήγησε ότι έχει τεθεί σε φωνητική ανάπαυση και ότι δύο επερχόμενες στάσεις στην περιοδεία των διακοπών της επαναπρογραμματίστηκαν. Το χειρόγραφο σημείωμα λέει: “Ραγίζει τελείως και εντελώς η καρδιά μου να ανακοινώσω ότι θα προγραμματίσω εκ νέου τις εμφανίσεις αυτού του Σαββατοκύριακου. Ενώ ήμουν άρρωστη με γρίπη, ο γιατρός μου ανακάλυψε μια αιμορραγία στη φωνητική μου χορδή, που προκλήθηκε από τον βίαιο βήχα που προκλήθηκε. Είμαι άρρωστη. Γίνομαι καλύτερα, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω ή να τραγουδήσω, με εντολή γιατρού! Είμαι συντετριμμένη που πρέπει να το κάνω αυτό, καθώς δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από το να γιορτάσω τις γιορτές μαζί σας”.

Σχετικά άρθρα