Η Hailey Bieber μόλις αποκάλυψε την πολυπόθητη ρουτίνα μακιγιάζ της και είναι απίστευτα εύκολη!

Η Hailey Bieber επιστρέφει ξανά με μια εμφάνιση μακιγιάζ που ανεβάζει το glazed trend σε ένα νέο επίπεδο. Τα «glazed donut» νύχια της Bieber έχουν εκτοξευθεί στο TikTok από τότε που έκανε το ντεμπούτο της το γυαλιστερό μαργαριταρένιο μανικιούρ στο Met Gala του 2022. Τώρα το μοντέλο, που πέρασε από τα περλέ νύχια στην προώθηση του «γυαλισμένου δέρματος», δείχνει πώς ολοκληρώνει τη λάμψη της από το κεφάλι μέχρι τα νύχια με το μακιγιάζ της.

@haileybiebera little glowy makeup vibe ✨🦋♬ Snooze – SZA

Η ρουτίνα της βήμα- βήμα

Στην τελευταία της ανάρτηση στο TikTok, η Hailey Bieber έδειξε τον γρήγορο και εύκολο τρόπο που κατακτά μια λαμπερή αισθητική στο μακιγιάζ της.

1. Ελαφρύ foundation

Προτού μπορέσεις να προσθέσεις τη λάμψη αυτή στην ρουτίνα σου, είναι σημαντικό να ξεκινήσεις με ένα φρέσκο foundation. Μάλιστα, η νέα σειρά περιποίησης της Bieber, Rhode, έχει καλύψει αυτές τις ανάγκες με το foundation με το Peptide Glazing Fluid.

2. Μία ιδέα bronzer

Μετά την προετοιμασία για την περιποίηση της επιδερμίδας, η Bieber προσθέτει μία απαλή πινελιά bronzer που δίνει την τέλεια ζεστασιά στο πρόσωπο.

3. Δίνει βάση στα φρύδια

Ένα από τα βασικά στοιχεία του no-makeup-makeup είναι τα καλοσχηματισμένα φρύδια. Η Bieber περνάει τα φρύδια της μέχρι να γίνουν ανοιχτόχρωμα και πλατιά, πλαισιώνοντας τη λαμπερή γυαλιστερή σκιά που προσθέτει στα βλέφαρά της και στις κάτω βλεφαρίδες της.

4. Πάντα ρουζ

Χρησιμοποιώντας ένα κρεμ στικ για ρουζ και υγρό ρουζ, η Bieber προσθέτει μια ροδαλή λάμψη στα μήλα των μάγουλων της για να φέρει λίγο χρώμα που είναι αναγκαίο και για να δείξει όμορφο το bronzer.

5. Στο τέλος highlighter

Λίγο πριν το τέλος, η Bieber προσθέτει highlighter στα ζυγωματικά της και στα σημεία του προσώπου της που χρειάζονται λίγη κάλυψη.

6. Ενυδάτωση στα χείλη

Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με ένα συνδυασμό χειλιών χρησιμοποιώντας τη θεραπεία χειλιών από την σειρά ομορφιά της η οποία της προσφέρει φρεσκάδα, ενυδάτωση και γυαλάδα.

Σχετικά άρθρα