Η Tracee Ellis Ross έκανε έναν απολογισμό για τις προπονήσεις που έκανε την χρονιά που πέρασε

Η Tracee Ellis Ross αρέσκεται να μοιράζεται τις προπονήσεις της στο Instagram και οι ακόλουθοι της μπορούν συχνά να δουν τις συνεδρίες γυμναστικής της στην εφαρμογή. Μοιράζεται συχνά βιντεάκια προπονήσεων, συμπεριλαμβανομένων παραδοσιακών ασκήσεων στο γυμναστήριο, χορού cardio στο στούντιο Tracy Anderson και λιγότερο γνωστές μεθόδους όπως η μέθοδος Gyrotonics χαμηλής πρόσκρουσης.

Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη που μοιράστηκε ένα βίντεο με όλες τις προπονήσεις ενός έτους στο Instagram με το “Just Wanna Rock” του Lil Uzi Vert για να κλείσει το 2022. «Μερικές από τις φετινές προπονήσεις», γράφει η Ellis Ross στο στη λεζάντα της πρόσφατης ανάρτησής της.

Το βίντεο με τις ασκήσεις της

Στο νέο βίντεο, η Ellis Ross το χορεύει με ζώνες αντίστασης και κάνει ασκήσεις όπως κλωτσιές σωματικού βάρους και squats κατά τη διάρκεια των προπονήσεων με τη μέθοδο Tracy Anderson. Η γυναίκα πίσω από τη δημοφιλή μέθοδο, η Tracy Anderson, είναι γνωστή για την προσέλκυση πελατών διασημοτήτων, όπως η Shakira, η Gwyneth Paltrow, η Jennifer Lopez και η Tia Mowry.

Η τεχνική της βασίζεται στο χορευτικό της υπόβαθρο και επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση μικρών μυϊκών ομάδων. Φαίνεται να είναι τακτική στη ρουτίνα προπόνησης της Ellis Ross με βάση τις αναρτήσεις της στο Instagram με το στούντιο. Η Ellis Ross κάνει το MyMode, μια νέα έκδοση της μεθόδου επιτυχίας της Tracy Anderson.

Το πρόγραμμα ελαφράς άσκησής της περιλαμβάνει γυμναστική με ξύλινα στηρίγματα, όπως μια πλατφόρμα βημάτων, βάρη, ένα στέλεχος, ταινίες, δίσκους και ένα μαξιλάρι προσγείωσης, τα οποία η διάσημη star δείχνει σε πολλά κλιπ που παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο Instagram της.

Η ανάρτηση για την ετήσια ανασκόπηση περιλαμβάνει επίσης πολλά στιγμιότυπα από προπονήσεις στο γυμναστήριο, συμπεριλαμβανομένων μερικών κινήσεων ενδυνάμωσης. Η ηθοποιός κάνει άρσεις θανάτου με ράβδους παγίδευσης, ώθηση με έλκηθρο, ασκήσεις με σχοινί μάχης και έλξεις τρικεφάλου.

Ποιες μεθόδους ακολουθεί;

Έξω από το παραδοσιακό γυμναστήριο, η Ellis Ross κάνει κάτι που είναι γνωστό ως μέθοδος Gyrotonic. «Οι γυροτονικές ασκήσεις επικεντρώνονται σε ρευστή, συνεχή κίνηση που δεν καθοδηγείται από κρούση», είπε στο Shape η Lily Marie Jahn, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και ειδικός στην κίνηση στο Erika Bloom, ένα στούντιο Pilates. «Αν και χτίζετε μυς επειδή κινείστε ενάντια στην αντίσταση ενώ χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό Gyrotonic, ενισχύετε πραγματικά το εύρος κίνησης του σώματός σας».

Η μέθοδος προπόνησης της απαιτεί έναν πύργο τροχαλίας, ο οποίος εμφανίζεται και στην ανάρτηση της Ellis Ross στο Instagram. Η ηθοποιός έχει μοιραστεί την αγάπη της για τη μέθοδο πολλές φορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλα αυτά τα χρόνια – πιο πρόσφατα τον Δεκέμβριο του 2022, όταν μοιράστηκε μια «ανακάλυψη» που γνώρισε ενώ εξασκούσε με την μακροχρόνια γυμνάστρια Gyrotonics και κινήσεων, Lisa Marie.

Τέλος, η Ellis Ross αφιερώνει λίγο χρόνο για να αναρρώσει στην πλάτη της στο τέλος της ανακεφαλαίωσης της προπόνησής της για το 2022. Ξαπλώνει στο πάτωμα με τα πόδια της στον αέρα ενώ κοιτάζει την κάμερα, καταδεικνύοντας τη σημασία της χαλάρωσης μετά την προπόνηση για να μειώσει με ασφάλεια τον καρδιακό σας ρυθμό, να βελτιώσει την ευελιξία και να αποτρέψει τραυματισμούς.

 

Σχετικά άρθρα