Για έντονο και ακαταμάχητο βλέμμα προτείνουμε brow lamination!

 

Θέλεις να αποκτήσεις ένα πραγματικά βαθύ και έντονο βλέμμα; Ένα βλέμμα που «σκοτώνει»; Ένα βλέμμα που θα σε κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητη; Ε, τότε εμείς σου έχουμε την λύση, brow lamination! Εάν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη την νέα τεχνική που κάνει θραύση, μην χάνεις άλλο καιρό! Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είναι αυτή η μέθοδος και τι μας παρέχει!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOMO Nail Box (@momo_nail_box)


Είναι μία φυσική τεχνική, ανώδυνη και καθόλου κοστοβόρα! Αποτελείται από τρία στάδια, δύο εκ των οποίων είναι προαιρετικά.

Καθάρισμα και σχήμα φρυδιού.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες σας προτείνουν να δώσουν σχήμα στα φρύδια σας, υπολογίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα! Εάν όμως προτιμάτε να κρατήσετε το δικό σας σχήμα, it’s ok! Το ίδιο ισχύει και με τον καθαρισμό του φρυδιού, που πιθανότατα θα κάνατε έτσι κι αλλιώς. Αφεθείτε στα χέρια κάποιου επαγγελματία για καλύτερο αποτέλεσμα!

Ανόρθωση της φυσικής τρίχας.

Οι ειδικοί χρησιμοποιούν μία λοσιόν που ανοίγει τους πόρους της τρίχας, η οποία την βοηθάει να μαλακώσει , έτσι ώστε να μπορέσουν να της δώσουν εκείνοι νέα κατεύθυνση , σύμφωνα πάντα με αυτό που έχετε επιλέξει σε συννενόηση με την/τον αισθητικό σας αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Η διαδικασία περιλαμβάνει την τεχνική τρίχα-τρίχα για ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα. Έπειτα τοποθετείται μία λοσιόν ρύθμισης η οποία θα διατηρήσει τα φρύδια σας ενιαία με τάση προς τα επάνω. Δεν θα επιτρέψει στις τρίχες να μπερδευτούν και να πέσουν αφήνοντας τα φρύδια σας πυκνά και γεμάτα!

Ημιμόνιμη βαφή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOMO Nail Box (@momo_nail_box)


Μετά το πέρας της διαδικασίας η μέθοδος –(και εμείς)- προτείνει ημιμόνιμη βαφή διάρκειας έως και 3 εβδομάδων για περισσότερη ένταση στο βλέμμα και ακόμη πιο δυνατό αποτέλεσμα!

Το πριν και το μετά

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOMO Nail Box (@momo_nail_box)


Μία νέα τάση στα φρύδια που πολλές γυναίκες πλέον επιλέγουν! Όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει! Προτείνεται και για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίες έχουν χάσει μέρος του τριχωτού μέρους του φρυδιού με αποτέλεσμα να έχει ατονήσει το βλέμμα τους. Για πλούσια και γεμάτα φρύδια, για ζωηρό και βαθύ βλέμμα, κλείστε τώρα το ραντεβού σας για #brow lamination. Θα χρειαστείτε μία ώρα από το χρόνο σας και διάθεση για aνανέωση!

Ευχαριστούμε το Momo Nail Box για τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το #brow lamination

Σχετικά άρθρα