Άννα Βίσση: Πρέσβειρα της καμπάνιας για την ενδυνάμωση των γυναικών!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Άννα Βίσση να φιγουράρει σε γιγαντοοθόνες του εξωτερικού. Αυτή τη φορά την είδαμε να φιγουράρει σε γιγαντοοθόνη στην πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης.

Είναι παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, για αυτό άλλωστε εικάζουμε πως την επέλεξε το spotify μεταξύ άλλων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο για να προωθήσει την καμπάνια του  για την ενδυνάμωση των γυναικών. Είναι η επίσημη πρέσβειρα της καμπάνιας αυτής για την χώρα μας αλλά και για την Κύπρο.

H καμπάνια #SpotifyEQUAL για την ενδυνάμωση των γυναικών

Η καμπάνια έχει σκοπό να προωθήσει την ενδυνάμωση των γυναικών αλλά και την εξάλειψη της ανισότητας των δύο φύλων, αλλά και παράλληλα να γιορτάσει την συνεισφορά των γυναικών στον κόσμο! Με το tag #SpotifyEQUAL προωθείται η εν λόγω καμπάνια , στην οποία συμμετείχαν 35 ερμηνεύτριες από 50 χώρες.

Η Άννα Βίσση με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είπε πως η Νέα Υόρκη ήταν η καλύτερη επιλογή για να ακουστούν οι φωνές τους, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένη που συμμετείχε σε αυτή την σπουδαία κίνηση.  Παρότρυνε επίσης τις γυναίκες να «υψώσουν τις φωνές τους σε όλο τον κόσμο για αυτόν τον σκοπό».

Έστειλε έτσι ένα ηχηρό μήνυμα για πράγματα που θα έπρεπε να θεωρούμε δεδομένα. Την ισότητα των δύο φύλων στην κοινωνία και στη ζωή. Οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιώματα με κάθε μέλος αυτής της κοινωνίας  και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται!

Σχετικά άρθρα