Ο κούκλος παίκτης του NFL Tom Brady: Το διαζύγιο με την Ζιζέλ και η αμύθητη περιουσία!

Ο Τόμ Μπρέιντι είναι ομολογουμένως ο κορυφαίος όλων στην ιστορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Ο μοναδικός παίχτης του NFL άνω των 40 ετών. Το περιοδικό Forbes τον είχε κατατάξει για το 2022 ένατο στην λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο, με την περιουσία του να ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου ανακοίνωσε μέσα από ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  πως αποσύρεται από την ενεργό δράση. Αυτή τη φορά στα αλήθεια. Είχε προηγηθεί και άλλη απόπειρα του Τομ να αποσυρθεί, η οποία τελικά δεν έγινε πράξη.

Δείτε την ανάρτησή του:

Έγραψε χαρακτηριστικά πως

"Αγαπώ την οικογένειά μου
Αγαπώ τους συμπαίκτες μου
Αγαπώ τους φίλους μου
Αγαπώ τους προπονητές μου
Αγαπώ το ποδόσφαιρο
σας αγαπώ όλους

Είμαι πραγματικά ευγνώμων αυτήν την ημέρα. Σας ευχαριστώ"

Μετά από 23 συνεχόμενες σεζόν στο NFL και το νούμερο  12 στην φανέλα του αποχαιρετά την «οικογένεια» του ποδοσφαίρου. Πλέον θα παρακολουθεί το αγαπημένο του άθλημα από την τηλεόραση και από τις εξέδρες των γηπέδων.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του κατέκτησε 7 super bowl, τα 6 κατά την χρονική περίοδο 2000-2019 με την ομάδα των New England Patriots και ένα ακόμη με τους Tampa Bay Buccaneers την περίοδο 2020-2022. Έχει στο ενεργητικό του 8 βραβεία MVP και αμέτρητες άλλες διακρίσεις και τίτλους.

Η ζωή του

Από μικρή ηλικία και κατά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, ήταν η βασική επιλογή των New England Patriots από τον 6ο γύρο του ντραφτ. Διανύοντας την δεύτερη χρονιά του, το 2001 πλέον, ήταν ο βασικός quarterback της ομάδας, την οποία  οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου!

Ακολούθησαν ακόμα άλλα 5 πρωταθλήματα με την ίδια ομάδα, (2003, 2004, 2014, 2016, 2018) αλλά και 3 τελικοί που δεν έφεραν κάποιο τίτλο για τον Μπρέιντι και την ομάδα του. Με την λήξη του συμβολαίου του το 2020 πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα που σημάδεψε την καριέρα του και στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Tampa Bay Buccaneers. Τους χάρισε από την πρώτη κιόλας του σεζόν τον πολυπόθητο τίτλο. Ωστόσο οι τελευταίες ήττες της ομάδας του μάλλον σφράγισαν και την απόφασή του να αφήσει την φανέλα σε ηλικία 45 ετών.

Ο γάμος με την Ζιζέλ

Πέρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις του στο ποδόσφαιρο, ο Αμερικανός αθλητής είναι γνωστός και για τον γάμο του με την Ζιζέλ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2006 και τρία χρόνια αργότερα στις 26 Φεβρουαρίου του 2009 ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου. Απέκτησαν  δύο παιδιά: τον Μπέντζαμιν Ρέιν Μπρέιντι  και την Βίβιαν Λέικ Μπρέιντι, 14 και 11 ετών αντίστοιχα.

Η εγκυμοσύμη της πρώην συντρόφου του Τομ στους δύο μήνες σχέσης με την Ζιζέλ

Η Ζιζέλ κατά την διάρκεια της σχέσης της με τον Τομ και ενώ ήταν μόνο δύο μήνες μαζί, ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου του , Μπρίτζετ Μόναχαν. Ο Τζακ, 17 ετών σήμερα αγαπήθηκε από την Ζιζέλ πολύ, άλλωστε η ίδια έχει δηλώσει πως έχει τρία παιδιά. Ο ξαφνικός ερχομός του Τζακ στην ζωή τους, έθεσε άλλες προτεραιότητες στην σχέση τους και έτσι αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια νωρίτερα απ’ ότι θα ήθελαν, ώστε ο Τζακ να έχει αδέλφια κοντά στην ηλικία του! Είχε δηλώσει επίσης πως ο ερχομός του Τζακ είχε ωριμάσει τον αρκετά νέο, τότε, αθλητή!

Το διαζύγιο των δύο ήρθε μετά από 13 χρόνια γάμου

Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα στην σχέση τους χώρισαν οριστικά τον Οκτώβριο του 2022. Η Ζιζέλ ανησυχούσε αρκετά για την υγεία του συζύγου της, αφού το άθλημα το οποίο είχε επιλέξει ήταν αρκετά βίαιο, με τον Μπρέιντι να τραυματίζεται συχνά. Ένας ακόμη λόγος που οδήγησε στο διαζύγιό τους ήταν πως η βραζιλιάνα καλλονή ζητούσε από τον Τομ να αποσυρθεί και να έχουν μαζί περισσότερο χρόνο σαν οικογένεια.

Η αμύθητη περιουσία του Μπρέιντι

Για την αμύθητη περιουσία του αλλά και την σχέση που έχουν αποκτήσει τα παιδιά του με το χρήμα, είχε πει πως “τα παιδιά μας δεν έχουν τέτοιες εικόνες”, αναφερόμενος στα παιδικά χρόνια του ίδιου και της συζύγου του. Παδικά χρόνια σε οικογένειες που δεν απολάμβαναν την πολυτελή ζωή που έχουν σήμερα  τα παιδιά του. Για να κρατήσουν τις ισορροπίες, όπως έιχε δηλώσει προσπαθούν να γεμίσουν τα παιδιά τους με εμπειρίες αντίστοιχες με αυτές των άλλων παιδιών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα πράγματα που απολαμβάνουν τα παιδιά του αλλά και όλη η οικογένεια δεν αντιπορωπεύουν ούτε στο ελάχιστο μία απλή και λιτή ζωή! Το αντίθετο!

Δείτε την πολυτελή ζωή που κάνει ο Τομ Μπρέιντι

Σχετικά άρθρα