Η Μαρία Μενούνος στα 44 της περιμένει το πρώτο της παιδί από παρένθετη μητέρα, μετά από 10 χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε δημόσια πως επιτέλους θα γίνει μητέρα! Εμφανώς συγκινημένη, με τρεμάμενη από την συγκίνηση φωνή μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με το τηλεοπτικό κοινό, κατά την διάρκεια συνέντευξή της στην εκπομπή  LIVE with Kelly and Ryan.

Γνωστοποίησε πως μετά από δέκα χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών, η ίδια με τον σύζυγό της Keven Undergaro θα γίνουν γονείς! Καθώς ήταν αδύνατο για την Μαρία να συλλάβει με φυσιολογικό τρόπο, κατέληξαν στην λύση της παρένθετης μητέρας. Μπορεί όχι τόσο στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό είναι αρκετά διαδεδομένη αυτή η μέθοδος.

Η Μαρία δοκίμασε τα πάντα με τον σύζυγό της, εξωσωματική διαδικασία γονιμοποίησης, χειρουργεία μέχρι και τις πιο περίεργες στάσεις στο κρεβάτι, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι προσπάθειες για εξωσωματική ξεκίνησαν για την Μενούνος το 2012, ενώ το 2018 ξεκίνησαν να ψάχνουν για παρένθετη μητέρα. Οι προσπάθειές τους αποδίδουν τώρα καρπούς και οι δυο τους είναι χαρούμενοι όσο ποτέ άλλοτε! Η Μαρία Μενούνος κατονομάζοντας την παρένθετη μητέρα που κυοφορεί το παιδί τους, ευχαρίστησε την Στέφανι που βρέθηκε στο δρόμο της.

Συγκινητική ήταν και η αναφορά που έκανε στην μητέρα της γράφοντας πως «…ξέρω ότι η μαμά μου ήπιε ένα φλυτζάνι ελληνικό καφέ με τον Θεό και είπε ότι ήρθε η ώρα». Η Μαρία έχει χάσει την μητέρα της από καρκίνο τον Μάιο του 2021. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως μοιράζεται τα νέα της εγκυμοσύνης της χωρίς την μητέρα της στο πλευρό της, όμως είναι σίγουρη πως «το έκανε να συμβεί από την άλλη πλευρά και θα είναι μαζί μου σε κάθε βήμα».

Εξίσου συγκινημένοι αλλά και συγκλονισμένοι ήταν μαζί με τον σύζυγό της, από τα πολλά μηνύματα αγάπης που έλαβαν μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνουν γονείς.

Σχετικά άρθρα