Τα all day σύνολα για να παραμείνεις στυλάτη και το Σαββατοκύριακο!

To Σαββατοκύριακο έφτασε και ετοιμάζεστε για την βόλτα σας ή έχετε ήδη κανονίσει απογευματινό καφέ με τις φίλες σας; Αν η απάντηση είναι ναι, πάμε να δούμε μαζί τι θα φορέσετε σήμερα.

Αν ανήκετε και εσείς σε αυτήν την κατηγορία των γυναικών που δεν έχουν τι να φορέσουν και καθημερινά παραπονιούνται για την ελλειπή τους γκαρνταρόμπα, ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε! Μα πώς τελικά γίνεται η ντουλάπα μας να είναι γεμάτη ρούχα, αλλά εμείς να μην έχουμε τι να φορέσουμε;

Εικάζω πως το πρόβλημα, αν μπορέι κανείς να το ονομάσει πρόβλημα, είναι πως απλά έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και ψάχνετε τρόπους να ανανεώσετε το στυλ σας. Κάνένα πρόβλημα! Είστε στο σωστό δρόμο, και εμείς, όπως πάντα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ανανεωθείτε, χωρίς να ξοδέψετε, από την άνεση του σπιτιού σας!

Δείτε παρακάτω ευφάνταστες ιδέες για το look της ημέρας και εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε την δική σας μοναδική εμφάνιση. Αρκεί να ψάξετε βαθιά μέσα στην ντουλάπα και να συνδυάσετε σωστά ξεχασμένα κομμάτια. Πάμε να δούμε τις ιδέες για σήμερα!

Ένα υφασμάτινο παντελόνι με πουλόβερ είναι πάντα μία έξυπνη, γρήγορη και άνετη λύση!

Τζιν, τζιν και πάλι τζιν!

Φόρεμα, γιατί όχι; Συνδυάστε το αγαπημένο σας φόρεμα με ψηλές μπότες και ένα ζεστό, σε έντονο χρώμα παλτό.

Μαύρο παντελόνι με άσπρο πουκάμισο, διαχρονικό και στυλάτο! Αν επιλέξετε ένα black and white look τότε τελειοποιήστε την εμφάνισή σας με αξεσουάρ σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Το φλοράλ μπορεί να φορεθεί και το χειμώνα!

Εσείς ακόμα να βρείτε τι θα φορέσετε;

Σχετικά άρθρα