Nτυμένη στα κόκκινα και σέξι, μετά από 6 χρόνια η Rihanna ανεβαίνει στην σκηνή και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά!

Πάνε σχεδόν έξι χρόνια που είχαμε να δούμε την Rihanna επί σκηνής. Εμφανίστηκε στο ημίχρονο του Super Bowl στο ΝFL στο κέντρο του γηπέδου  State Farm Stadium, στο Γκεντειλ της Αριζόνας και έκλεψε φυσικά την παράσταση τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες.

Με ένα φαντασμαγορικό σετ σχεδόν 15 λεπτών εμφανίστηκε στο τέλος του 2ου δεκαλέπτου στον τελικό με διαγωνιζόμενους τους Κάνσας Σίτι και τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς, σε μια αιωρούμενη πλατφόρμα.

Αποθεώθηκε από το κοινό τραγουδώντας το  “diamonds” και το “rude boy” μεταξύ άλλων επιτυχιών της.  Fashion icon καθώς είναι εμφανίστηκε με ολόσωμη κατακόκκινη φόρμα, η οποία  αναδείκνυε την φουσκωμένη κοιλίτσα της. 

Όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε από το κοινό που βρισκόταν στο στάδιο και θύμισε σε όλους μας την εποχή που ήταν νούμερο 1 στα charts.

Είναι ξανά έγκυος η Rihanna;

Οι θαυμαστές της αλλά και ο κόσμος που παρακολουθούσε το σετ αναρωτήθηκε αν μπορεί να είναι και πάλι έγκυος. Υπενθυμίζουμε εδώ πως η αγαπημένη και διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον περασμένο Μάιο. 

Τις υποψίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν αφενός οι ελάχιστες χορευτικές κινήσεις κατά την διάρκεια της εμφάνισης της και αφετέρου η δήλωση του εκπροσώπου της λίγο αργότερα. 

Είναι  λοιπόν γεγονός! Η Rihanna θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! 

Σχετικά άρθρα