Η Γιούλια και ο Όλεχ γνωρίστηκαν στα χαλάσματα της Ουκρανίας και παντρεύτηκαν εχθές ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!

Μία συγκλονιστική ιστορία ήρθε στο φως, μία ιστορία που μας δείχνει πως ακόμα και μέσα από την δύνη του πολέμου η αγάπη τελικά μπορεί να νικήσει. Ο πόλεμος είναι ότι πιο απεχθές μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Είναι η πλήρης εξαθλίωση της ανθρώπινης ψυχής και των ατομικών ελευθεριών.

Αντίδοτό του έχει την αγάπη που γεμίζει τις ψυχές των ανθρώπων καλοσύνη και χαρά. Η αγάπη είναι τόσο δυνατή που μπορεί να γεννηθεί ακόμα και μέσα από τις στάχτες. Ακόμα και μέσα από τις πιο τραγικές συνθήκες, η αγάπη βρίσκει τον τρόπο να ανθίζει.

Στα χαλάσματα της Ουκρανίας

ο πολεμος τους εφερε κοντα

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έγινε η αιτία χιλιάδες άνθρωποι να χάσουν τα σπίτια τους, τους δικούς τους ανθρώπους ακόμα και την ζωή τους. Σε αυτό το ζοφερό σκηνικό δύο νέα παιδιά η Γιούλια και ο Όλεχ ήρθαν κοντά. Ο πόλεμος ήταν η αιτία να γνωριστούν κάτω από φυσικά πολύ περίεργες συνθήκες και στην συνέχεια να ερωτευτούν. Αν τα πράγματα δεν ήταν έτσι, ίσως να μην γνωρίζονταν ποτέ.

Ο πόλεμος τους έφερε κοντά

Η Γιούλια είναι 18 χρονών, φοιτήτρια Ιατρικής από το Χάρκοβο και ο Όλεχ 27 χρονών, στρατιωτικός από το Ντονέτσκ. Οι δυο τους ζούσαν σε εντελώς διαφορετικές περιοχές, όμως ο Όλεχ καθώς υπηρετούσε την πατρίδα του, βρέθηκε να κάνει περιπολία κοντά στην περιοχή που διέμενε η Γιούλια.

«Ο πόλεμος μας έφερε κοντά. Ο Όλεχ είναι από την περιφέρεια του Ντονέτσκ κι εγώ από το Χάρκοβο. Δεν θα είχαμε συναντηθεί ποτέ αν δεν ξεσπούσε ο πόλεμος», εξηγεί η Γιούλια και εξιστορεί πως ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά» όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2022 κοντά στο σημείο όπου εκτελούσε περιπολία ο Όλεχ.

Τα δύο παιδιά παντρεύτηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Η αγάπη και ο έρωτας των δύο παιδιών είναι τόσο δυνατός που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές του για πάντα. Έτσι αποφάσισαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους.
Η Γιούλια Νεστερτσόβα και ο Όλεχ Σίτνικ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου!

Σε μια αίθουσα δεξιώσεων και ενώπιον λίγων συγγενών, μεταξύ των οποίων και ορισμένα αδέρφια του Όλεχ, το ζευγάρι αντάλλαξε βέρες και όρκους αιώνιας πίστης, και υπέγραψε τη ληξιαρχική πράξη γάμου. Τα χαμόγελα και το παθιασμένο φιλί καταδεικνύουν την ειλικρίνεια των συναισθημάτων τους.

Η ανησυχία της για το μέλλον του Όλεχ

Η Γιούλια δεν κρύβει την ανησυχία της για τη ζωή του συζύγου της, παρότι προσπαθεί να φανταστεί ένα ειρηνικό μέλλον για την οικογένειά τους. «Αισθανόμαστε πιο δυνατοί μαζί. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον, ανυπομονούμε για την ώρα που θα συναντηθούμε ξανά, κάθε στιγμή είναι μοναδική», λέει η 18χρονη.

Η αγάπη των δύο νέων είναι πηγή έμπνευσης για όλους. Είναι ένα ζωντανό παράδειγμα του ότι όλα μπορούν να συμβούν και ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Ειδικά όταν πρόκειται για την αγάπη, εκείνη πάντα βρίσκει τρόπο να νικήσει!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα