Απίστευτη ιστορία: Ζευγάρι είχε χάσει κάθε ελπίδα να κάνει παιδιά…και ξαφνικά βρέθηκε με 6!

Όπως πολλά ζευγάρια, η Σάρα και ο Άντι Τζάστις από την Τάλσα της Οκλαχόμα ήθελαν πολύ να κάνουν ένα παιδί, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν. Όταν είδαν πως οι προσπάθειές τους ήταν άκαρπες αποφάσισαν να δοκιμάσουν την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Εκεί έμαθαν πως οι πιθανότητες να κάνουν παιδί παρά τις προσπάθειες που θα έκαναν δεν ήταν εγγυημένες. Σκεπτόμενοι και το πολύ υψηλό κόστος της διαδικασίας αποφάσισαν να ακολουθήσουν άλλη οδό, αυτήν της υιοθεσίας.

Ακόμα και στο εξωτερικό οι διαδικασίες είναι αρκετά χρονοβόρες και περίπλοκες. Απογοητεύτηκαν πολλές φορές. Μάλιστα μία από τις φορές έφτασαν τόσο κοντά στην υπογραφή των χαρτιών, μέχρι που η μαμά άλλαξε γνώμη και τελικά δεν έδωσε το παιδί για υιοθεσία. Οι ελπίδες τους όλο και λιγόστευαν και πίστεψαν πως δεν θα καταφέρουν ποτέ να γίνουν γονείς.

Μια υιοθεσία που σίγουρα δεν περίμεναν

Η τύχη τους φαίνεται πως άλλαξε όταν τελικά βρέθηκε μία μέλουσσα μαμά, η οποία φαινόταν σίγουρη για την υιοθεσία. Μάλιστα το ζευγάρι πήγε μαζί της στον γυναικολόγο για τους τακτικούς ελέγχους και εκεί τους περίμενε μία τεράστια έκπληξη. Κάτι που δεν θα φανταζόντουσαν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα. Το μωρό στην κοιλιά δεν ήταν ένα! Ο υπέρηχος έδειξε τρίδυμα! Ναι τρία μωρά, αντί για ένα που περίμεναν.

Η οικογένεια ήταν σοκαρισμένη! Μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες κανείς τους δεν είχε φανταστεί πως θα κατέληγαν με τρία μωρά! Ωστόσο με μεγάλη τους χαρά αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υιοθεσία και των τριών παιδιών!

Αμέσως ψώνισαν από όλα, από τρεις φορές φυσικά. Όπως φάνηκε δεν είχαν πολύ χρόνο μπροστά τους αφού τα τρίδυμα γεννήθηκαν πρόωρα, στους 7 μήνες. Η Hannah, ο Joel και η Elizabeth αρχικά έμειναν για κάποιο καιρό στην μονάδα αυξημένης φροντίδας στο νοσοκομείο μέχρι οι γιατροί να είναι σίγουροι για την υγεία τους.

Η άλλη μεγάλη έκπληξη που τους περίμενε

Άλλη μία μεγάλη έκπληξη τους επιφύλασσε η μοίρα! Λίγες μόνο μέρες μετά την γέννηση των τριδύμων η Σάρα άρχισε να νιώθει έντονη αδιαθεσία. Η διαίσθηση της, της έλεγε πως κάτι περίεργο συνέβαινε!
Θέλοντας να είναι σίγουρη πριν τα τρίδυμα έρθουν σπίτι, πως είναι υγιής έκλεισε άμεσα ραντεβού στον γιατρό της.

Τα απίστευτα νέα που άκουσε από τον γιατρό

Η Σάρα με το στόμα ανοικτό από την έκπληξη δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της. Ο γιατρός της ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, όχι σε ένα αλλά σε δύο μωρά!

«Ήμουν σοκαρισμένη και λίγο συγκλονισμένη», είπε η Σάρα αν σκεφτεί κανείς πως μέσα σε 8 μήνες θα είχαν πλέον 5 μωρά στο σπίτι!

Μετά τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν επί χρόνια, ο ερχομός τόσων παιδιών στο σπίτι τους, τους γέμισε χαρά και ενθουσιασμό!

Μόλις τα δίδυμα γεννήθηκαν, η Abigail και ο Andrew, η μεγάλη τους οικογένεια με πέντε παιδιά κάτω του ενός έτους, ήταν ένα θαύμα. Μπορεί να μην δούλευαν, όμως η δουλειά αυτή ήταν κάτι παραπάνω από δουλειά πλήρους απασχόλησης. Άλλαζαν 300 πάνες την εβδομάδα, πράγμα που όσοι έχουν παιδιά ξέρουν πόσο δύσκολο είναι. Ήταν τυχεροί που είχαν τη βοήθεια της οικογένειας και των φίλων τους και μπόρεσαν να μεγαλώσουν με αγάπη τα παιδιά τους.

Και μετά ήρθε ο Κάλεμπ. Η Σάρα ήταν ξανά έγκυος σε ένα αγοράκι, το 6ο κατά σειρά παιδί της οικογένειας! Όπως είπε η ίδια :

«Ο σύζυγός μου λέει ότι το μόνο που κάνουμε είναι μωρά, όλα τα άλλα στη ζωή έχουν σχεδόν σταματήσει». «Αλλά ήταν κάτι που το θέλαμε τόσο πολύ που το λατρεύουμε. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολλή δουλειά και δεν έχουμε κουραστεί πολύ, αλλά είναι υπέροχο. Μας αρέσει πολύ να έχουμε αυτά τα παιδιά».

Αν κανείς σκεφτεί τον αγώνα που έδωσε το ζευγάρι για να γίνουν γονείς, αυτά τα 6 παιδιά που απέκτησαν σχεδόν από το πουθενά, είναι μεγάλη ευλογία για όλους. Πάλεψαν χρόνια με την ιδέα πως δεν θα αποκτήσουν ποτέ μεγάλη οικογένεια, αλλά τώρα είναι περήφανοι γονείς 6 παιδιών!

Η ιστορία τους πραγματικά συγκινεί αλλά και μας εμπνέει. Τελικά μπορεί και να ισχύει αυτό που λένε, πως όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ, αρκεί να το διεκδικήσουμε και θα γίνει δικό μας!

Σχετικά άρθρα