Συγκλονίζει η αποκάλυψη της οικογένειας του Μπρους Γουίλις: Ο αγαπημένος ηθοποιός πάσχει από ανίατη μορφή άνοιας

H οικογένεια του Μπρους Γουίλις σε ανακοίνωση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποιεί πως επιτέλους έχουν διάγνωση για το τι συμβαίνει στονΜπρους.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του διάσημου ηθοποιού

Πέρυσι την άνοιξη είχε διαγνωστεί με αφασία, ενώ αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες κατά την ομιλία του. Ωστόσο η κατάστασή του συνεχώς επιδεινωνόταν, οπότε και η οικογένεια έψαξε για μία πιο σαφή διάγνωση για την κατάσταση της υγείας του.

Τελικά ανακάλυψαν πως πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, μία συχνή μορφή άνοιας σε άτομα κάτω των 60 ετών. Η συγκεκριμένη μορφή δεν επιδέχεται θεραπείας, καθώς δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα ιατρικός τρόπος για την αντιμετώπισή της. Η οικογένεια ελπίζει να υπάρξει θεραπεία σύντομα τα επόμενα χρόνια.

Δείτε την ανάρτηση της οιογένειας:

“Η οικογένειά μας ήθελε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για την απίστευτη έκρηξη αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που λάβαμε όλοι από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Bruce. Στο πνεύμα αυτού, θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, καθώς τώρα έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει.

Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση αφασίας του Bruce την άνοιξη του 2022, η κατάσταση του Bruce έχει προχωρήσει και τώρα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις στην επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει ο Bruce. Αν και αυτό είναι επώδυνο, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια ξεκάθαρη διάγνωση.

Για να διαβάσετε την πλήρη δήλωσή μας και να μάθετε περισσότερα για αυτήν την ασθένεια, μεταβείτε στον σύνδεσμο στο βιογραφικό μας.
Στην αγάπη και την ευγνωμοσύνη
Ladies of Willis/Moore”

Σχετικά άρθρα