Τα πιο εμπνευσμένα day to night σύνολα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

Είστε λάτρεις του στυλ και της μόδας και θέλετε να είστε κάθε ώρα και κάθε λεπτό της ημέρας στυλάτες και καλοντυμένες! Μπορεί κάτι τέτοιο να φαντάζει δύσκολο, στην ουσία όμως είναι κάτι πάρα πολύ απλό που όλες μπορούμε να κάνουμε!

Δεν χρειάζεται να είστε μοντέλα ή influencers για να το πετύχετε. Αρκεί να έχετε όρεξη και δημιουργική φαντασία. Μην φοβηθείτε να κάνετε τολμηρούς συνδυασμούς που θα απογειώσουν το στυλ σας και θα σας δώσουν άλλο αέρα κα άλλη διάθεση.

Εμείς καταλαβαίνουμε πως κάποιες φορές βρίσκεστε σε αδιέξοδο και δεν μπορείτε να διαλέξετε τι να φορέσετε, ειδικά όταν πρόκειται να είστε έξω για πολλές ώρες. Για αυτήν ην περίπτωση επιλέξτε ένα day to night σύνολο, κάτι δηλαδή που μπορείτε να υποστηρίξετε όλες τις ώρες της ημέρας!

Σας παρουσιάζουμε εδώ τα πιο εμπνευσμένα σύνολα για να πάρετε ιδέες:

Μακριά φούστα που συνδυάζεται πολύ ωραία με χρωματιστό πουκάμισο.

Αγαπημένο δερμάτινο παντελόνι που συνδυάζεται εύκολα με το αγαπημένο σας τοπ και καμπαρντίνα.

Τζιν κοστούμι, πάντα στην μόδα και ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Άσπρο παντελόνι με ψηλές μπότες. Χρησιμοποιήστε αξεσουάρ, όπως μαντήλια για να προσθέσετε μοναδικές πινελιές στην εμφάνισή σας.

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας! Τα χρωματιστά σύνολα είναι το must have κάθε γκαρνταρόμπας!

Βάλτε το τζιν σας και το αγαπημένο σας T-shirt και απογειώστε το στυλ σας επιλέγοντας χρωματιστό παλτό σε έντονο χρώμα.

Για μικρές αλλά και για μεγαλύτερες τα day to night σύνολα που σας προτείναμε, προσαρμόζονται σε κάθε προσωπικότητα αλλά και σε κάθε στυλ. Ξεκινώντας την μέρα σας από το γραφείο, μπορείτε εύκολα να συνεχίσετε για ένα απογευματινό καφέ με φίλες ή συναδέλφους και αυτό γιατί τα παραπάνω look ταιριάζουν σε κάθε ώρα της ημέρας! Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

Σχετικά άρθρα