39χρονος νεκρός από πυροβολισμούς σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία μετά από διαπληκτισμό συμμορίας κακοποιών

Σε συμμορία Αλβανών κακοποιών, που δραστηριοποιούνται κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών και την προστασία καταστημάτων, στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση των πυροβολισμών που “έπεσαν”, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σε καφετέρια με ναργιλέδες, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 39χρονου ομοεθνή τους, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση μαζί τους.


Υπενθυμίζεται, ότι τα μέλη μιας παρέας επτά Αλβανών που κάθονταν στην καφετέρια, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ρόδων και Κασταμονής, άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται μεταξύ τους. Μετά από λίγα λεπτά, ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να πλήξει τον 39χρονο υδραυλικό, ο οποίος, καθόταν σε κοντινό τραπέζι και παρακολουθούσε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην τηλεόραση του καταστήματος. Ο άτυχος Αλβανός δεν είχε σχέση με τους ομοεθνείς του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.


Σημειώνεται, ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην καφετέρια βρήκαν, τελικά, εννέα κάλυκες.
Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.


Οι αλλοδαποί αμέσως μετά την ανθρωποκτονία τράπηκαν σε φυγή, ενώ το αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν ήταν νοικιασμένο. Παράλληλα, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, νοικιασμένο ήταν και ένα πολυτελές μαύρο όχημα, τύπου τζιπ, με το οποίο πήγαν οι κακοποιοί στο σημείο και εγκατέλειψαν κατά την διαφυγή τους.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα