Οι πιο στυλάτοι συνδυασμοί που αναδεικνύουν τη σιλουέτα σας και κρύβουν όλες τις ατέλειες!

Όλες ψάχνουμε το ιδανικό look που θα μας κάνει φυσικά να ξεχωρίζουμε και να τραβάμε τα βλέμματα. Όπως έχουμε ξαναπεί αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, αρκεί να φοράμε εμείς τα ρούχα μας και όχι να μας φοράνε εκείνα! Σημαντική λεπτομέρεια την οποία απαγορεύται να αγνοούμε.

Επιλέγοντας να φορέσουμε κάτι μέσα στο οποίο δεν νιώθουμε άνετα, είναι βέβαιο πως αυτό θα φαίνεται και στον αέρα που αποπνέουμε. Η κατάλληλη επιλογή είναι τα κομμάτια αυτά που θα μας κάνουν να νιώθουμε άνετα με το κορμί μας αλλά και γιατί όχι να μην τονίζουν τις ατέλειες που θα προτιμούσαμε να κρύψουμε.

Φυσικά όταν είμαστε οκ με την εξωτερική μας εμφάνιση, οτιδήποτε και να φορέσουμε θα είμαστε υπέροχες. Ωστόσο σαν γυναίκες μπορεί να ενοχλούμαστε από τα περιττά ψωμάκια ή τα 2-3 κιλάκια που πήραμε τελευταία και αυτό είναι οκ! Από την άλλη μπορεί να χάσαμε αυτά τα περιττά κιλάκια και να θέλουμε να δοκιμάσουμε το αγαπημένο μας μπλουζάκι που είχαμε καιρό να βάλουμε.

Σε όποια καυηγορία και να ανήκετε, πάμε να δούμε λοιπόν πως μπορούμε να κάνουμε τους πιο αξιοζήλευτους αλλά και στυλάτους συνδυασμούς ρούχων για το καθημερινό μας look!

Tα baggy jeans είναι υπέροχα, φοριούνται και σε μεγαλύτερο νούμερο και κρύβουν όποια ατέλεια επιθυμούμε να κρύψουμε!

Υφασμάτινο παντελόνι με άνοιγμα και πουλόβερ σε έντονο χρώμα που αναδεικνύει τα φωτεινά μας χαρακτηριστικά!

Μακριά φούστα με κοστούμι για όλες τις ώρες της ημέρας!

To oversized αποτελεί πάντα μία φανταστική επιλογή!

Το φόρεμα είναι από τις πιο άνετες αλλά και σικάτες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε!

Ό, τι και να επιλέξετε κάντε το με κέφι και καλή διάθεση. Το παν είναι να διαλέγουμε σύνολα μέσα στα οποία αισθανόμαστε όμορφα αλλά και ταυτόχρονα αναδεικνύουμε την σιλουέτα μας. Όταν προσθέτουμε αξεσουάρ όπως κοσμήματα ή μία εντυπωσιακή τσάντα σίγουρα απογειώνουμε στο έπακρο την εμφάνισή μας! Μην φοβηθείτε, χρησιμοποιήστε τις παραπάνω ιδέες και κάντε τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς!

Σχετικά άρθρα