Τζένα Μαλόουν: “Δούλεψα πολύ σκληρά για να κάνω ειρήνη με τον βιαστή μου και με τον ευατό μου”

Η Τζένα Μαλόουν, είναι ηθοποιός και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στη σειρά ταινιών The Hunger Games. Λίγες ημέρες πριν ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας στη Γαλλία.


Η γνωστή πλέον ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακολούθους της μία φωτογραφία, εξηγώντας την ιστορία που κρύβεται πίσω της. Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας. Η Τζένα, όπως αναφέρει ζήτησε από τον οδηγό να κάνει παράκαμψη από την πορεία του και να την αφήσει για λίγο σε αυτό το χωράφι, ώστε η ίδια να μπορέσει να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.


Ήταν ήδη καταβεβλημένη ψυχολογικά, εφόσον προερχόταν από έναν επώδυνο για εκείνη χωρισμό, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό δέχθηκε σεξουαλική επίθεση κατά την παραμονή της στην Γαλλία.
Χαρακτήρισε όλα αυτά που ένιωθε σαν «ένα στροβιλισμένο μείγμα συναισθημάτων», το οποίο και έπρεπε να μάθει να διαχειρίζεται. Είπε πως δούλεψε πολύ σκληρά για να μπορέσει να θεραπεύσει την ψυχή της αλλά και να συμβιβαστεί με το θλιβερό γεγονός που την σημάδεψε, αλλά και να κάνει ειρήνη με τον βιαστή της αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό.


Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει και να πάρει ξανά την ζωή στα χέρια της, ενώ στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που πέρασαν μία παρόμοια τραυματική εμπειρία. Τις ενθαρρύνει μάλιστα να μιλήσουν για αυτό που τις βασανίζει, λέγοντας πως εκείνη είναι έτοιμη να τις ακούσει!


Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή της:

“Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε αμέσως αφού τύλιξα τον κοροϊδευτικό Jay το δεύτερο μέρος και έπρεπε να αποχαιρετήσω όλους στο πλατό.

Κάναμε γυρίσματα σε ένα όμορφο κτήμα στην επαρχία της Γαλλίας και ζήτησα από τον οδηγό να με αφήσει να βγω σε αυτό το χωράφι για να κλάψω και να απαθανατίσω αυτή τη στιγμή.

Ακόμα κι αν αυτή τη φορά στο Παρίσι ήταν εξαιρετικά δύσκολη για μένα, περνούσα από έναν άσχημο χωρισμό και επίσης δέχτηκα σεξουαλική επίθεση από κάποιον με τον οποίο είχα συνεργαστεί, ήμουν τόσο γεμάτος ευγνωμοσύνη για αυτό το έργο, τους ανθρώπους με τους οποίους ήρθα κοντά και αυτό το εκπληκτικό μέρος που πρέπει να παίξω.

Ένα στροβιλιζόμενο μείγμα συναισθημάτων μόλις τώρα μαθαίνω να τα ταξινομώ. Μακάρι να μην ήταν συνδεδεμένο με ένα τόσο τραυματικό γεγονός για μένα, αλλά αυτή είναι η πραγματική αγριότητα της ζωής υποθέτω.

Πώς να κρατήσεις το χάος με την ομορφιά. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να θεραπεύσω και να μάθω μέσω της αποκαταστατικής δικαιοσύνης, πώς να κάνω ειρήνη με το άτομο που με παραβίασε και να κάνω ειρήνη με τον εαυτό μου.

Ήταν δύσκολο να μιλήσω για τα παιχνίδια πείνας και τη Johanna Mason χωρίς να αισθανθώ την οξύτητα αυτής της στιγμής στο χρόνο, αλλά είμαι έτοιμος να το ξεπεράσω και να ανακτήσω τη χαρά και το επίτευγμα που ένιωσα.

Πολλή αγάπη σε εσάς τους επιζώντες εκεί έξω. Η διαδικασία είναι τόσο αργή και μη γραμμική. Θέλω να πω ότι είμαι εδώ για όποιον χρειάζεται να μιλήσει ή να εξαερώσει ή να ανοίξει χώρους που δεν επικοινωνούν μέσα τους. Παρακαλώ στείλτε μου dm εάν χρειάζεστε έναν ασφαλή χώρο για να ακουστεί.”

Σχετικά άρθρα