Πώς να συνδυάσετε τα πιο εμπνευσμένα day to night σύνολα για το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και όλοι λίγο πολύ ετοιμαζόμαστε για εξορμήσεις και βόλτες. Το αιώνιο πρόβλημα όμως είναι τι θα φορέσουμε και πως θα συνδυάσουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια, ανάλογα τον καιρό αλλά και την διάθεσή μας.

Η λύση είναι απλή και περισσότερο εύκολη από ότι φαντάζει. Ανοίξτε την ντουλάπα σας και ξετρυπώστε όλα εκείνα τα ρούχα που κάποτε δεν αποχωριζόσασταν, αλλά τώρα έχετε ομολογουμένως ξεχάσει. Όλα τα κομμάτια της ντουλάπας μας μπορούν ως δια μαγείας να λύσουν αυτό το μικρό προβληματάκι.

Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο κέφι, καλή διάθεση και μπόλικη φαντασία. Εάν υστερείτε σε αυτό, τότε κανένα πρόβλημα, εμείς είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πως μπορείτε να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια και να παραμείνετε στιλάτη. Μπορείτε να τα επιλέξετε όλες τις ώρες της ημέρας και για οποιαδήποτε περίσταση!

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε και να είστε σίγουρες πως δεν θα το μετανιώσετε!

Όλες έχουμε στη ντουλάπα μας τζιν, συνδυάστε το με ένα απλό μπλουζάκι και τα αγαπημένα σας sneackers!

Κάπρι παντελόνι με χρωματιστό πουλόβερ και τις αγαπημένες σας γόβες!

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει στην ντουλάπα της μαύρο φόρεμα, είναι η επιτομή της θηλυκότητας!

Εφαρμοστό μαύρο παντελόνι, με χρωματιστό πουλόβερ και παλτό στις ίδιες αποχρώσεις. Μία εμφάνιση κλασική για όλες τις ώρες της ημέρας!

Μην υποτιμάτε το γιλέκο, όπως βλέπετε μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές εμφανίσεις, απλά τολμήστε το!

Ό, τι και να επιλέξετε να θυμάστε πως είστε λαμπερές και πανέμορφες! Εσείς πρέπει να φοράτε το ρούχο και όχι το ρούχο να φοράει εσάς! Τολμήστε να αναδείξετε την σιλουέτα σας και να εμπλουτίσετε την εμφάνισή σας με διάφορα αξεσουάρ που σας ταιριάζουν!

Σχετικά άρθρα