Με τον πιο συγκινητικό τρόπο αυτός ο γιατρός διώχνει τον φόβο από τα μάτια των μικρών του ασθενών πριν το χειρουργείο, μπαίνοντας κυριολεκτικά στην θέση τους !

Ένας σούπερ ήρωας από την Αίγυπτο, ο Hesham Abdelkader, γιατρός χειρουργός  σε νοσοκομείο της Αιγύπτου, συγκινεί με την στάση που κρατάει απέναντι στους μικρούς ασθενείς του!

Αυτό που επιδιώκει με την στάση του είναι να καταρίψει την πεποίθηση που επικρατεί στην χώρα πως οτιδήποτε σχετίζεται με γιατρούς και νοσοκομεία είναι άκρως τρομακτικό, για γονείς και παιδιά. Για αυτόν τον λόγο κάνει μία σειρά από βίντεο που αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων προσπαθεί να πάρει μακριά τον φόβο των μικρών ασθενών του!

Mία διαφορετική σειρά κινουμένων σχεδίων

Ο κύριος Hesham είναι επίσης το πρόσωπο μίας διαφορετικής σειράς κινουμένων σχεδίων που απευθύνεται κυρίως σε γονείς και όχι σε παιδιά, όπως θα περίμενε κανείς.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων που διαφημίζει ο σπουδαίος γιατρός είναι η Super H, η οποία βοηθά επίσης τους γονείς να κατανοήσουν το έργο που παρέχεται από τους γιατρούς αλλά και αλλά και την σημαντικότητα της ιατρικής στο σύνολό της. Μέσω των επεισοδίων αυτών η σειρά κινουμένων σχεδίων προσπαθεί να δώσει πληροφορίες στους γονείς για την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι, όπως είναι η υγιεινή διατροφή ή η άθληση των παιδιών τους.

O ίδιος μπαίνει πραγματικά στην θέση των μικρών ασθενών του

Σε ένα από τα δεκάδες βιντεάκια που κάνει και αναρτά στα social media κάθεται μαζί με ένα μικρό ασθενή του στο φορείο. Έχοντάς τον αγκαλιά προσπαθεί να κάνει την διαδικασία προς το χειρουργείο λιγότερο αγχωτική και να κάνει τον μικρούλη που καθώς φαίνεται το διασκεδάζει, να νιώσει άνετα με την διαδικασία.

Το ίδιο κάνει με όλους τους μικρούς ασθενείς του που τον έχουν ανάγκη, θέλοντας να τους ηρεμήσει και να τους καθυσηχάσει από την αγχωτική διαδικασία του χειρουργείου, των εξετάσεων και του φόβου που μπορεί να προκαλέσουν όλα αυτά σε ένα μικρό παιδί.

Ο ίδιος έχει έναν πολύ διαφορετικό τρόπο να βάζει τους ασθενείς του στην αίθουσα του χειρουργείου, χορεύοντας. Έτσι προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο αλλά και την ανησυχία των παιδιών και όπως φαίνεται μέχρι τώρα τα καταφέρνει πολύ καλά!

Σχετικά άρθρα