Σοκάρει μαρτυρία επιζόντος από το μοιραίο βαγόνι: “Νιώθω ευγνώμων που ζω…χτυπούσαμε δεξιά και αριστερά…”

Άλλη μία σοκαριστική μαρτυρία ήρθε στο φως σήμερα το πρωί, από έναν επιζών που επέβαινε στην μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με μία άλλη εμπορική. Ο Άγγελος Φανουράκης περιέγραψε την δικιά του ιστορία και πως εκείνος μπόρεσε να βγει έξω από το βαγόνι.


Ο Άγγελος επέβαινε στο βαγόνι με τον αριθμό 2, το τέταρτο κατά σειρά και καθόταν μαζί με άλλες δύο φίλες του. Την στιγμή της σύγκρουσης, όπως περιέγραψε στον ΣΚΑΙ, ΌΛΑ γύρω του μαύρισαν. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το βαγόνι αναποδογύρισε και τα σώματά τους χτυπούσαν δεξιά και αριστερά στο βαγόνι.


Ο ίδιος από το τράνταγμα, όπως και οι υπόλοιποι βρέθηκε εκτός της θέσης του. Ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί, ωστόσο όλα γύρω του είχαν μαυρίσει και δεν μπορούσε να δει τίποτα. Μία από τις δύο κοπέλες με τις οποίες ταξίδευε μαζί, δεν είχε χάσει το κινητό της κατά την σύγκρουση και έτσι μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν τον φακό του κινητού για να βρουν διέξοδο.

Πώς κατάφεραν να βγουν από το βαγόνι


Φωτίζοντας λοιπόν βρήκε και ο ίδιος το κινητό του, οπότε είχαν περισσότερο φως για να μπορέσουν να εξέλθουν από το αναποδογυρισμένο βαγόνι. Έτσι βρήκαν διέξοδο από ένα μικρό παραθυράκι που είχε μείνει στο κεντρικό βαγόνι μαζί με άλλους επιβάτες. Από ένα σπασμένο τζάμι κατάφεραν να βγουν, όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά από τα συντρίμμια του βαγονιού είχε δημιουργηθεί ύψωμα και έτσι μπόρεσαν να πηδήξουν ένας ένας και να βγουν από το βαγόνι.


Στην προσπάθειά του να απεγκλωβιστεί αλλά και εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης, ο Άγγελος βγήκε ζωντανός έχοντας μόνο κάποια κατάγματα στην μέση. Ο φοιτητής του ΑΠΘ σημείωσε πως νιώθει ευγνώμων που ζει και ευχήθηκε «Να μη γίνει πουθενά στον κόσμο τέτοιο δυστύχημα».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα