Σοκ με 38χρονη μητέρα που γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της-Το νεογέννητο βρέθηκε θαμμένο σε χωράφι

Μία 38χρονη γυναίκα διακομίστηκε εχθές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και νοσηλεύεται τώρα στην ΜΕΘ. Η γυναίκα φέρεται να είχε μόλις γεννήσει, ενώ το νεογέννητο βρέθηκε πεταμένο σε αγροτική περιοχή.


Η γυναίκα φέρεται να είχε μεγάλη αιμορραγία λόγω του τοκετού, ο οποίος δεν έγινε σε νοσοκομείο και έτσι ενώ πρώτα πήγε στο Κέντρο Υγείας, τελικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της.


Οι γιατροί μόλις εξέτασαν την 38χρονη γυναίκα διαπίστωσαν πως πράγματι κυοφορούσε, με την ίδια να αρνείται πως ήταν έγκυος και πως είχε περάσει μόλις ένα τοκετό. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και φαίνεται πως αντιμετωπίζει κίνδυνο από την κατάσταση σήψης στην οποία είχε περιέλθει. Λόγω αυτής της κατάστασης η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο και παραμένει νοσηλευόμενη και σε σοβαρή κατάσταση, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Ελευθερία».


Ποιοι έθαψαν το νεογέννητο


Η υποδιεύθυνση ασφάλειας Λάρισας που ερευνά την υπόθεση βεβαιώνει επίσης πως η 38χρονη γυναίκα είχε γεννήσει. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει, γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της και στη συνέχεια πέταξε το βρέφος σε κάδο σκουπιδιών. Οι δικοί της άνθρωποι μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί έθαψαν το άτυχο βρέφος σε αγροτική περιοχή που τους άνηκε. Η αστυνομία Λάρισας εχθές ξέθαψε το βρέφος, με τους συγγενείς να δηλώνουν πως το βρέφος γεννήθηκε νεκρό.


Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν πως το βρέφος ήταν ήδη νεκρό πριν καν γεννηθεί, ωστόσο για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση. Επίσης σε αναμονή βρισκόμαστε και για την κατάθεση των συγγενών της 38χρονης γυναίκας που έθαψαν το βρέφος κάτω από πλήρη μυστικότητα.


Με πληροφορίες από το iefimerida

Σχετικά άρθρα