“Βλέποντας τον θάνατο κατάματα, τελείωσε η ανέμελη ζωή μου”, σοκάρει η μαρτυρία της 26χρονης επιζήσασας από τα Τέμπη

Ημέρες μετά την τραγωδία των Τεμπών, όταν εμπορική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με επιβατική σκορπίζοντας τον θάνατο, καινούριες μαρτυρίες έρχονται στο φως καταδεικνύοντας τον τρόμο που έζησαν οι επιβάτες. Μία νεαρή κοπέλα, η οποία όντας σοκαρισμένη δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά της συγκλονίζει με την μαρτυρία της.


Δίνοντας συνέντευξη στο “Mega” δήλωσε:


«23.23: Κάπως έτσι τελείωσε η ανέμελη ζωή μου. Βλέποντας τον θάνατο κατάματα. Μην ρωτάτε πως έγινε. Το θέμα είναι ότι έγινε. Απλά όλα σβήνουν, Ανοίγεις τα μάτια σου, αισθάνεσαι αίματα παντού, ανθρώπους να σε έχουν καταπλακώσει, γυαλιά σε όλο σου το κορμί, και να σου καίει το πρόσωπο η φλόγα που έρχεται κατά πάνω σου.

Αλλά δεν σε τρομάζει αυτό. Σε τρομάζει ο διπλανός σου, που σου ουρλιάζει ”κοπελιά βοήθα με, τα παιδάκια μου”. Σε τρομάζει η κυρία που έβλεπες κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού σου απέναντί σου, και τώρα δεν την αναγνώριζες από το πώς έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό της, από τα αίματα. Σε τρομάζουν τα ουρλιαχτά ”καιγόμαστε, πεθαίνουμε”. Και απλά εκεί γίνεσαι ένα με τον άλλον τον άγνωστο που σε όλο το ταξίδι δεν ανταλλάξαμε κουβέντα:

-Πρέπει να πηδήξουμε από το τρένο.
-Έχει γυρίσει το βαγόνι, δεν μπορούμε να βγούμε.
-Σπάστε το παράθυρο.
-Καιγόμαστε, γρήγορα.
-Θα τα καταφέρουμε.

Υπήρχε καθυστέρηση στα Παλαιοφάρσαλα. Μας ενημέρωσαν ότι θα κάνουμε 20 λεπτά υποχρεωτική στάση, γιατί υπήρξε κάποιο πρόβλημα στις γραμμές. Όλοι στα βαγόνια αρχίσαμε να κάνουμε παράπονα. Εκεί φαίνεται να ακούστηκε το ”πάμε και όπου βγει” που άκουσε επιβάτης από τον ασύρματο. Μετά βγήκε νέα ανακοίνωση ότι θα φτάναμε στη Θεσσαλονίκη 12.25. και πάλι ακούστηκαν παράπονα από τους επιβάτες. Το προσωπικό ήταν σε αναστάτωση αλλά δεν μας έλεγαν τον λόγο».

Σχετικά άρθρα